Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Simeone priprema Mandžu

Luisu Suarezu žao Modrića: Jako važan igrač Reala, bit će im teško!

Modrić je ozlijedio desno koljeno u subotu u utakmici protiv Málage te će izbivati s terena pet do šest tjedana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač vodeće momčadi španjolskog nogometnog prvenstva Barcelone Luis Suárez (28) smatra kako će njihov najveći rival za osvajanje naslova Real Madrid, koji šest kola prije kraja ima samo dva boda manje, teško nadoknaditi gubitak ozlijeđenog Luke Modrića iako ima dugačku klupu.

"Ozljeda kolege nikada te ne čini sretnim, štoviše žao mi je Modrića jer je prolazio kroz jedno dobro razdoblje i bio jako važan igrač. Njegovi suigrači sada moraju održati tu razinu igre što će biti teško iako Real Madrid ima veliku momčad", izjavio je Suárez na novinskoj konferenciji u Barceloni uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a.

Trener Barcelone Luis Enrique također se osvrnuo na ozljedu Modrića napomenuvši da mu je žao svakog ozlijeđenog igrača i da ta ozljeda ne čini Barcelonu većim favoritom.

Modrić je ozlijedio desno koljeno u subotu u utakmici protiv Málage te će izbivati s terena pet do šest tjedana.

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, poručio je u ponedjeljak kako ga ne brinu ozljede Modrića i Balea, koji će u srijedu propustiti uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv gradskog rivala Atlética.

"Moramo naći rješenja za njihov izostanak. Nisam zabrinut", izjavio je Ancelotti i dodao:

"I u veljači su nam nedostajali Ramos, Modrić i James no u cjelini momčad je izgledala dobro".

No 20 kilometara od Madrida, u predgrađu Majadahonda gdje trenira Atlético, u ponedjeljak je isijavao optimizam. Igrači su ondje uvjereni kako će se izostanci Modrića i Balea odraziti na igru Reala te da na gostovanju mogu izboriti prolaz u polufinale Lige prvaka unatoč prvoj utakmici bez pogodaka.

Hrvatski napadač Mario Mandžukić (28) u ponedjeljak je odradio trening sa suigračima, a trener Diego Simeone pripremao ga je za udarnu momčad. Mandžukić zbog ozljede desnog stopala nije trenirao s momčadi prošli četvrtak i petak te nije putovao na sjever Španjolske u A Corunu gdje je Atlético u subotu slavio protiv Deportiva sa 2-1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider