Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri na Emiratesu

Mamić odbrusio Wengeru: 'Možda da on napiše pravilnik?'

Zoran Mamić je na press konferenciji u Londonu najavio utakmicu petog kola Lige prvaka, Arsenal - Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama uoči utakmice s Arsenalom u Ligi prvaka odradili su trening na Emiratesu, a novinarima su se obratili trener Zoran Mamić i Ivo Pinto.

"Došli smo na jedan od najljepših stadiona u Europi i želimo odigrati što bolju utakmicu. Svjesni smo snage Arsenala, znamo da oni još imaju šanse proći dalje sigurno nas čeka puno teža utakmica nego u Zagrebu jer su vidjeli da nismo baš tako bezazleni", rekao je Zoran Mamić, a prenosi službena stranica Dinama.

Arsenal mora pobijediti želi li proći dalje, no Mamić smatra da na Topnicima neće biti pritisak.

"Oni su predobra i iskusna ekipa da bi osjećali pritisak. Imaju šansu proći dalje i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu, a vidjet ćemo kako će se razvijati stvari sutra. Pokušat ćemo dati sve od sebe, a svjesni smo da Arsenal ima odličan posjed te da moramo koristiti njihove propuste i svaku moguću pogrešku."

Mamić: Očekivao sam da će Arsenal biti lider grupe

Arsenal nakon četiri kola u skupini F Lige prvaka ima samo tri boda, a porazio ih je i Dinamo.

"Za mene je to iznenađenje jer sam očekivao da će oni i Bayern biti lideri grupe, ali već smo rekli da se Arsenal u zadnja dva kola može plasirati dalje. Naravno, mi ćemo im pokušati pogoršati planove", rekao je Mamić pa se osvrnuo na izostanke u momčadi.

"Često ove sezone igramo bez važnih igrača i pokazali smo da ih možemo nadoknaditi tako da ne sumnjam da će igrači koji će igrati biti na nivou."

Mamić se na kraju kratko osvrnuo i na izjave Arsenea Wengera koji je rekao da bi se rezultat prve utakmice trebao poništiti zbog dopinga Arijana Ademija.

"Naravno da je rezultat bio pošten i da ga ne treba mijenjati. Može gospodin Wenger imati želje ili utjecaj kakav hoće, ali postoje ljudi koji donose odluke. Možda bi Wenger trebao napisati pravilnik za Uefu", odgovorio je Mamić.

Pinto: Nogomet je lijep zato jer je sve moguće

Mjesto na desnom beku u početnom sastavu Modrih trebao bi zauzeti Ivo Pinto.

"Bit će drukčija utakmica nego kod nas, oni su jedan od najboljih europskih klubova i čeka nas teška utakmica, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bismo odigrali što bolje. Tu smo gdje jesmo i dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat; nogomet je zato lijep jer je sve moguće pa tako i u sutrašnjoj utakmici", zaključio je Portugalac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider