Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
borba za prezimljavanje

Strah pred Zagrepčanima raste: Arsenalu ne leži ova momčad Dinama

U sklopu 5. kola skupine F Lige prvaka Dinamo gostuje na Emiratesu kod Arsenala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni nogometaš Arsenala Robert Pires zabrinut je uoči večerašnje utakmice s Dinamom u Ligi prvaka. Pires smatra da 'topnicima' ne leže takve momčadi.

"Kad igrate protiv momčadi kao što je Dinamo, uvijek morate napadati. Pri tome ponekad zaboravite na obranu. I u tom slučaju se može dogoditi neki kontranapad" objasnio je Pires.

"No, kada igrate protiv momčadi koja je u vašem rangu, iako je Bayern bolji od Arsenala, protivnik napada, ali vam daje prostor. I to je sjajno za momčad kao što je Arsenal. Upravo se to dogodilo protiv Bayerna na Emiratesu i to je razlog zašto je samo Arsenal svladao Bayern" rekao je Pires pa zaključio:

"Arsenal igra bolje protiv momčadi kao što je Bayern nego kao što je Olympiakos, koji igra zatvoreno i ne ostavlja ti prostora, ili Dinamo".

Podsjetimo, Arsenal je u sklopu 1. kola Lige prvaka gostovao kod Dinama na Maksimiru i bio poražen s 2:1. Neovisno što je menadžer Arsene Wenger malo neozbiljno shvatio to gostovanje i na travnjak poslao ispremiješani sastav, Arsenal je bio dominantan u tom dvoboju, ali je Dinamo iskoristio svoje prilike i uzeo tri boda.

Nakon četiri odigrana kola Arsenal i Dinamo drže začelje tablice s tri osvojena boda, dok su Olympiakos i Bayern, koji svoju utakmicu igraju na Allianz Areni u Münchenu, na vrhu s devet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider