Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Euforija na Kvarneru

VIDEO 'Armada' sprema invaziju na Rotterdam: Kramarić heroj Rijeke!

Prvi trijumf u skupini Europske lige do kraja je razbuktao nogometnu euforiju u Rijeci…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon povijesne pobjede povlače se paralele s rušenjem Reala od prije 30 godina, najavljuje put na gostovanje u Rotterdam, a heroj Kantride Andrej Kramarić jasno naglašava - navijači i atmosfera u klubu za nas su izvor posebne energije.

Pobjeda Rijeke nad Feyenoordom - glavna je tema današnjih razgovora na riječkom Korzu, a Andrej Kramarić, junak utakmice i strijelac sva tri gola, ujutro je već odradio trening.

„Radni dan kao i svaki drugi dan - sigurno da je puno lakše odraditi ovakav dan nakon jedne super pobjede“, ističe Kramarić, skromni nogometaš kojem telefon ne prestaje zvoniti.
„Sad dajem intervju vama pa gasim zvuk da se manje čuje, normalno da moram svima i zahvaliti na toj podršci“, kaže Kramarić.

Desetak tisuća navijača bodrilo je bijele s Kantride po kišnom i hladnom vremenu.
„To se ne smije propustiti, imao sam sreću biti na Kantridi prije 30 godina i sad ponovno na ovoj utakmici“, kaže Tomislav, navijač Rijeke koji je svjedočio mnogo puta opjevanoj pobjedi „bijelih“ protiv Real Madrida.

Današnji sportski direktor tada je bio igrač.
„Zajedničko je da su velike utakmice, velike ekipe i da je Rijeka bila ravnopravni takmac i da je pobijedila u te dvije utakmice“, kaže Srećko Juričić.

Rijeku su tada bodrili navijači, kao i svih ovih godina.
„Sigurno da nama navijači i ta atmosfera u gradu i klubu daju dodatnu energiju koja nam pomaže“, ističe Kramarić.

Članovi Armade već su kupili karte za uzvrat u Rotterdamu.
„Nadam se da će to biti još jedna utakmica za pamćenje, još jedan doživljaj“, kaže Denis Povh, tajnik kluba navijača „Armada".

Najljepši doživljaj bio bi da Rijeka prezimi u Europi.
„Očekuju nas dva teška gostovanja, a normalno da kući možemo svakoga pobijediti, što smo i pokazali, tako da sve je moguće. Barem smo došli do nečega, da bar možemo sanjati“, poručio je napadač Rijeke.

Ako Rijeka nastavi ovako dobro igrati - snovi bi mogli postati stvarnost
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider