Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Biti ili ne biti

Antolić želi dvije stvari: Pobjedu i dobre vijesti iz Škotske

Veznjak Dinama Domagoj Antolić istaknuo uoči dvoboja protiv rumunjske Astre u Europskoj ligi, da ih zanima samo pobjeda, te da se nadaju dobrim vijestima iz Škotske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Dosta smo dugo bez utakmice zbog ove situacije i odgode derbija, ali unatoč tome znamo što želimo u Rumunjskoj, a to je pobjeda. Jedino nas pobjeda, uz dobre vijesti iz Škotske, ostavlja u utrci za prolazak skupine. Astra je dobra momčad i neće nas zavarati uvjerljiva pobjeda 5-1 iz prve utakmice u Zagrebu. No, imamo vjeru u svoje mogućnosti i kvalitetu", rekao je Domagoj Antolić uoči puta u Rumunjsku, a prenosi internetski portal Dinama.

I dok u četvrtak Dinamo gostuje kod Astre (21.05 sati), Celtic dočekuje Salzburg, koji je već osigurao plasman u nokaut fazu Europske lige. Za Dinamo je računica jasna, mora pobijediti Astru, i u posljednjem kolu (11. prosinca) na domaćem terenu Celtic, dok škotski klub ne bi smio dobiti Salzburg.

"Astra ima novog trenera, neki drugi igrači su sada u prvom planu. No, ništa nije gotovo, još smo u igri. Moramo popraviti ono što smo propustili u dvije utakmice protiv Salzburga", rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

"Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Ipak, znamo što nam je cilj i želja, a to je pobjeda. Naravno, neće biti lako i morat ćemo biti pravi kako bismo ostvarili pobjedu i u Zagreb se vratili s tri boda. No, jedino tako se produljuje san o prolasku u iduću fazu natjecanja, tako da niti ne razmišljamo o ničemu drugome", rekao je stoper Jozo Šimunović.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider