Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi veliki transfer

Ćorić uskoro na liječničkom pregledu u Engleskoj, ali ne u Cityju!

I treći Dinamov dragulj mogao bi napustiti Maksimir u ovom prijelaznom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transfer Ante Ćorića u Manchester City je propao, ali engleski mediji tvrde da bi veliki Dinamov talent ipak mogao završiti na Otoku.

Ćorića želi Liverpool, čiji se menadžer Jürgen Klopp nada da će uspjeti realizirati transfer.

"U Liverpoolu su uvjereni da će Ante Ćorić u idućih 48 sati odraditi liječnički pregled", navodi Daily Star.

Podsjetimo, Ćorić je bio na pragu prelaska u Manchester City, špekuliralo se o rasponu odštete od 12 do 18 milijuna eura, ali je cijeli posao zaustavljen nakon što predstavnici Građana nisu mogli jamčiti Ćoriću da će imati ozbiljn(ij)u ulogu u momčadi.

U cijelu priču sad su uletjeli Redsi u čijim bi redovima Ćorić mogao računati na veću minutažu.

Što se tiče iznosa odštete, za očekivati je da će biti otprilike u rangu onog koliko će Napoli platiti Dinamu za Marka Roga, oko 15 milijuna eura.

Moguće je da taj iznos bude nešto manji s obzirom da Ćorić ipak nije etabliran igrač u toj mjeri kao Rog. No, s druge strane, ne treba potcjenjivati sposobnost maksimirskih pregovarača (na čelu sa savjetnikom Zdravkom Mamićem) niti činjenicu da su Englezi ti koji u svijetu nogometa plaćaju daleko najviše...

U svakom slučaju, nastavlja se pravi egzodus iz Maksimira. Ovog ljeta Dinamo su već napustili Marko Pjaca, Marko Rog, Eduardo Carvalho, Jeremy Taravel, Franko Andrijašević, Antonijo Ježina...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider