Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nove polemike

Trener Istre: 'Igrali smo dok sudac nije zaprijetio nekim igračima'

Navijači u HNL-u rijetko imaju priliku vidjeti pogotke poput onog kakav je zabio Marin Tomasov u Rijekinoj 1:0 gostujućoj pobjedi protiv Istre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ofenzivni veznjak Rijeke Marin Tomasov spektakularno je u 52. minuti s lijeve strane, s ruba šesnaesterca, desnom nogom pogodio suprotne rašlje. Inače, Rijeka je tako treći put slavila protiv Istre istim rezultatom.

"Kako se utakmica razvijala, mirisalo je da će završiti remijem. Igrali smo dobro i u jednom trenutku nakon nekih odluka je došlo do nervoze. Sudac je zaprijetio nekim igračima da će im dati žuti i crveni karton pa smo nakon toga počeli gubiti igru koju smo imali od početka", kazao je Andrej Panadić, trener Istre 1961.

Dodajmo kako je upravo utakmica između Puljana i Riječana jedina u 27. kolu za koju je delegirano šest sudaca, a glavni je bio Ante Vučemilović iz Osijeka.

S identičnih 0:1 Split je slavio na gostovanju kod Slavena Belupa.

Jedini pogodak u 69. minuti postigao je Petar Mišić s bijele točke i Splitu donio prvu pobjedu u Koprivnici nakon dvije godine.

"Ako uzmem u obzir sve probleme, a imali smo ih stvarno dosta, ovo je izuzetno važna pobjeda. Vrlo sam sretan, znam da je zadnja pobjeda ovdje ostvarena 2014. godine i to me čini još ponosnijim. Sedam igrača koji su igrali prvi put su krenuli zajedno. Nisam znao što očekivati, ali ispalo je odlično", kazao je trener Splita Goran Sablić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider