Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Draži Bundeslige

Kramarić otkrio zašto ostaje u Njemačkoj: Hrvat vrijedan 11 milijun eura

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odlučio je ostati u bundesligašu Hoffenheimu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrej Kramarić ostaje u Hoffenheimu. Njemački je prvoligaš, naime, za 11 milijuna eura otkupio Kramarićev ugovor od Leicestera i naš je napadač, koji je ovoga proljeća u Hoffenheimu bio na posudbi, s Nijemcima potpisao novi, četverogodišnji ugovor...

"Bilo mi je lijepo u Hoffenheimu ove sezone, upoznao sam momčad i trenera, stalno sam igrao, sve mi se u tom klubu svidjelo i nisam previše dvojio o nastavku karijere. Brzo sam se priviknuo na Bundesligu, Njemačka je bliže Hrvatskoj, svidjelo mi se to okružje oko Heidelberga i bolje sam se snašao nego u Engleskoj. Na kraju je, eto, sve odlično ispalo", kaže Kramarić.

Zabili ste proljetos pet golova u 15 utakmica, osigurali ste ostanak u ligi. Možemo li u novoj sezoni očekivati više vaših golova, kao i borbu za gornji dio ljestvice?

"Vidjet ćemo. Odgovara mi način igre Hoffenheima, nadam se da će nova sezona biti bolja i za mene i za klub te da više nećemo drhtati do zadnjeg kola zbog ostanka u ligi", rekao nam je na reprezentativnim pripremama Kramarić, koji je za Hrvatsku odigrao devet utakmica i zabio tri gola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider