Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi na Euro

Andrea Pirlo u siječnju dolazi na posudbu u engleskog giganta?

Manchester City prošle je se sezone odlučio posuditi Franka Lamparda iz MLS-a, a sad bi trebao isto učiniti s drugom zvijezdom tamošnjeg nogometa - Andreom Pirlom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni talijanski nogometaš Andrea Pirlo je 'na odmoru', jer sezona se završila za njegov New York City poprilično neslavno. Tek osmo mjesto Istočne konferencije, a to je dva niže od doigravanja.

Stoga Pirlo može razmatrati ponude i nešto manje od šest mjeseci provesti u Europi te se potvrditi kao realan izbor za talijansku reprezentaciju, kojoj želi pomoći na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

''Kroz nekoliko mjeseci on dolazi u Manchester City. Ugovor je već pripremljen. Uostalom, NY City i Manchester City su dio iste kompanije'', rekao je talijanski novinar Fabio Caressa.

Inače, u siječnju sljedeće godine New York city preuzet će Patrick Vieira (39), koji je s 'tricolorima' osvojio naslov svjetskog prvaka 1998. godine. Vieira, koji je ranije vodio drugu momčad Manchester Cityja, s New York Cityjem potpisao je ugovor na tri godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider