Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što mislite o tome?

Ancelotti ne želi Falcaa, planira uvesti igru s 'lažnom devetkom'!

Iako osim Karima Benzeme u momčadi više nema nijednog klasičnog napadača, trener Real Madrida Carlo Ancelotti tvrdi da mu ne treba nova devetka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je ovo ljeto prodao Alvara Moratu talijanskom prvaku Juventusu i tako ostao samo na Karimu Benzemi. No, budući da u momčadi ima puno ofenzivno orijentiranih nogometaša, Carlo Ancelotti vjeruje da može pokrpati rupe i bez novih pojačanja.

NAJNOVIJE VIJESTI O OVOLJETNIM TRANSFERIMA

Pod povećalom mu je prvenstveno Isco koji je prošle sezone uglavnom ulazio s klupe, a pozicija u veznom redu mu je dodatno uzdrmana dolaskom Jamesa Rodrigueza.

''Imamo Karima koji je vrlo pouzdan, a u vrhu napada možemo koristiti i druge igrače. Isco može igrati na poziciji lažne devetke. Nije nam važno imati centarfora koji postiže puno golova, nego igrača koji može igrati uz Garetha Balea i Cristiana Ronalda. Nećemo tražiti novog napadača jer nam nije potreban'', izjavio je Ancelotti.

Talijanski je stručnjak time utišao glasine o mogućem dolasku Radamela Falcaa ili Romelua Lukakua iako ništa nije sigurno kad je Real u pitanju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider