Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
delegacija na floridi

Klopp trlja ruke: Liverpool pred realizacijom velikog transfera

Engleski mediji donose informaciju kako će Liverpool pobijediti u utrci za Alexom Teixeirom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već su ga neki preselili u Chelsea, ali čini se kako će sjajni brazilski nogometaš Alex Teixeira u Premierligi igrati u dresu Liverpoola. Ugledni engleski mediji poput BBC-a, Guardiana i Telegrapha prenose vijest kako izvršni direktor Redsa Ian Ayre predvodi brojnu klupsku delegaciju koja je otišla u Florida završiti posao s ljudima iz Šahtara.

Alex Teixeira ove je sezone postigao 22 pogotka za ukrajinsku klub u izbjeglištvu i Jürgen Klopp ga je navodno označio kao jednu od najvećih meta zimskog prijelaznog roka. Problem je što Šahtar traži velikih 50 milijuna eura, dok je Liverpool nudio 30-ak. No, stigao je signal kako su Ukrajinci spremni za dogovor pa su se čelnici klubova odlučili naći u SAD-u.

Chelsea i Liverpool imali su još jednu zajedničku metu, Alexandrea Pata, ali se Brazilac, čini se, odlučio za londonski klub. Tu se otvorila mogućnost da Redsi realiziraju posao s Teixierom koji je već izjavljivao kako u ovoj godini želi otići u Premierligu te spominjao upravo Chelsea kao moguću destinaciju.

No, situacija s ozljedama (Coutinho, Origi, Ings, Sturridge) natjerala je Kloppa da od kluba zatraži hitna pojačanja iako se na pravi napad na tržište klub s Anfielda sprema na ljeto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider