Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbili 35 milijuna eura

VIDEO Kakav 'majstor': Nespretnost koja se rijetko viđa

Iznimno (pre)cijenjeni branič izazvao je podsmijeh svih na Apeninima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajna utakmica odigrana je u sklopu drugog kola Serie A podno Vezuva.

Napoli je pobijedio Milan sa 4:2, a dan poslije tog dvoboja ne priča se toliko puno o dva pogotka Arkadiusza Milika - napuljske zamjene za Gonzala Higuaina

Nevjerojatno nespretnom reakcijom highlight utakmice si je priskrbio stoper Milana Alessio Romagnoli.

On je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade htio presjeći Callejonovo dodavanje, ali je to učinio šeprtljavo, spotaknuo se i odbio loptu prema vlastitoj mreži da bi ju na kraju zaustavio rukom.

Budući da je lopta tad već bila prešla gol-liniju, sudac je priznao pogodak te je Romagnoliju pokazao žuti karton. Da je branič Rossonera rukom ju odbio natrag u teren prije gol-linije, onda bi bio sviran jedanaesterac, a Romagnoli bi bio isključen.

Inače, zanimljiva je priča oko tog Romagnolija. On ima 21 godinu, dijete je Rome koja ga je prodala prije godinu dana Milanu za odštetu od 25 milijuna eura. Rossoneri su iskrcali toliki novac jer ga vide kao novog klasnog talijanskog braniča, igrača koji će jedno dana biti među najboljim svjetskim stoperima.

U skladu s tim razmišljanjima odbili su 35 milijuna eura koliko je ponudio Chelsea čiji menadžer Antonio Conte izuzetno cijeni Romagnolija i želi ga dovesti na Stamford Bridge.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider