Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slučajno ili...?

Ajax slavio autogolom, koji je skrivio njegov vratar na posudbi...

Aktualni prvak Nizozemske Ajax nalazio se uoči gostovanja kod Go Ahead Eaglesa u zaostatku od 15 bodova za vodećim PSV-om na prvenstvenoj ljestvici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na pomolu je bilo novo prosipanje bodova amsterdamskog kluba, kada se dogodila bizarna situacija. Na semaforu je stajalo 1:1, a loptu je u svom posjedu imao domaći nogometaš Wesley Verhoek. Pod pritiskom gostujućeg nogometaša odlučio je vratiti loptu svom vrataru Mickeyju van der Hartu, no to se nije pokazalo kao dobra ideja.

U stilu Paula Robinsona na Maksimiru protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. godine Van der Hart je krenuo izbiti loptu, međutim ona je od lošeg travnjaka odskočila, prešla vrataru preko stopala i završila u mreži.

Najbizarnija stvar u cijeloj ovoj priči je činjenica da je Van der Hart Ajaxov vratar na posudbi u Go Ahead Eaglesu... Nitko ne vjeruje da ovako nešto išao napraviti namjerno, no vodeći PSV će zasigurno imati pitanje da li slučajno ili namjerno imaju 12 umjesto 14 bodova prednosti ispred Ajaxa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider