Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kramarić u Madrid?

Ah, ti transferi: Zar je zbilja ovo nasljednik Gerrarda?

Kada govorimo o mogućim transferima ovog prijelaznog roka, piše se zbilja svašta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji natječaju se tko će donijeti zvučniju špekulaciju za naredne prijelazne rokove. Mirror tvrdi kako je Liverpool izabrao nasljednika Stevena Gerrarda, a on je, vjerovali ili ne, Fabian Delph iz Aston Ville. Mnogi će reći, pa što je tu čudno s obzirom na katastrofalan prijelazni rok Brendana Rodgersa, ali sigurno da bi malo tko imao hrabrosti Delpha proglasiti nasljednik legende Anfielda.

Engleski mediji: Ostao je još samo dogovor Arsenala i Brozovića

Fabian Delph imao je sjajan početak sezone kao standardni reprezentativac Engleske, no jesen mu je upropastila ozljeda ramena zbog koje se vratio utakmicama tek prošlog kola. Mnoge je ugodno iznenadio svojim igrama prošle i početkom ove sezone, no navijači Liverpoola vjerojatno bi za nasljednika Gerrarda izabrali nekog drugog.

Express piše kako je David de Gea odbio Real Madrid. Španjolski vratar navodno je odlučio ostati vjeran Manchester Unitedu, ali za 35 milijuna funti vrijedan novi ugovor koji bi ga učinio najplaćenijim vratarom današnjice.

Španjolski mediji pišu, točnije oni katalonski, kako je Arsenal spreman dati 30 milijuna eura za Pedra. Sigurno bi to bio jako dobar posao za Barcelonu, jer ima mlade talente koji mogu biti zamjene Suarezu, Neymaru ili Messiju. No, teško je vjerovati da bi Wenger za toliku svotu kupio još jednog igrača za pozicije koje su mu jako dobro pokrivene.

Opet se počelo pričati o transferu Andreja Kramarića u Atletico, ali u isto vrijeme se špekulira i o povratku Fernanda 'ne želi ga nitko' Torresa u matični klub. Koliko ima istine u svim tim pisanjima teško je znati…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider