Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijeti mu suspenzija

VIDEO Ružan potez Agüera: Guardiola bez najboljeg igrača u derbiju koji svi čekaju?

Manchester City ostao je na maksimalnom učinku nakon što je u 3. kolu Premierlige kod kuće pobijedio Bilićev West Ham...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

City je odlično otvorio utakmicu i rano došao do vodstva 2-0, a West Ham je u tom trenutku izgledao poprilično loše. Međutim, u nastavku se Bilićeva momčad podignula, smanjila rezultat, ali nije uspjela doći do izjednačenja. Na kraju je Sterling zabio za konačnih 3-1.

No, nakon utakmice najviše pažnje je bilo usmjereno u nesportski potez Sergija Agüera, koji je lako mogao dobiti direktni crveni karton zbog udaranja laktom braniča West Hama Winstona Reida. Sudac Andre Marriner u potpunosti je propustio vidjeti incident, ali zato su sve zabilježile kamere i napadaču Cityja prijeti suspenzija i do tri utakmice.

FA će odlučiti hoće li suspendirati Agüera, koji bi vrlo lako mogao propustiti manchesterski derbi na Old Traffordu, a koji je na rasporedu iduće kolo nakon reprezentativne pauze. Mnogi navijači Uniteda već su krenuli s pritiskom na FA da kazni Argentinca, a s njima se slaže i dobar dio nogometne javnosti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider