Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslali upozorenje

Danski prvak uspješno odradio generalnu probu pred okršaj s Dinamom

Nogometaši Aalborga, suparnici Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka, uspješno su odradili generalnu probu uoči dvoboja protiv zagrebačkog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 2. kolu danskog prvenstva Aalborg je na svojoj su Nordjyske Areni pobijedio Midtjylland s 2-0. Nakon što je prvo poluvrijeme završilo rezultatom 0-0, aktualni su danski prvaci unutar samo tri minute u nastavku slomili otpor gostiju.

U 63. je minuti strijelac bio 24-godišnji napadač Anders Jacobsen, a samo tri minute kasnije je s bijele točke zabio i Nicklas Helenius, napadač na posudbi iz Aston Ville.

Podsjetimo, tjedan dana ranije je Aalborg u 1. kolu danske Superlige odigrao neodlučeno 0-0 na gostovanju kod Sønderjyskea.

Prva utakmica između Aalborga i Dinama na rasporedu je u srijedu u Danskoj, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Zagrebu.

Čornomorec uvjerljiv u generalnoj probi za Split

 

Nogometaši Čornomoreca, suparnici Splita u 3. pretkolu Europa lige, vrlo su uvjerljivo krenuli u novo izdanje ukrajinskog prvenstva.

Čornomorec je u 1. kolu pred svojim navijačima u Odesi deklasirao novog prvoligaša Olimpik s 4-0. Dvostruki su strijelci za domaće bili Oleksij Gaj i Vitalij Balašov, s time da je ovaj potonji svoj drugi pogodak zabio s bijele točke u posljednjim sekundama utakmice.

Na odličan je način tako Čornomorec najavio gostovanje u Splitu predstojeći četvrtak. Uzvratni dvoboj 3. pretkola na rasporedu je, pak, tjedan dana kasnije u Odesi. 

Danska Superliga, 2. kolo:

Aalborg - Midtjylland 2-0 (Jacobsen 63, Helenius 66 - 11m)

Ukrajinska Premierliga, 1. kolo:

Čornomorec - Olimpik Donjeck 4-0 (Balašov 9, 90+3 - 11m, Gaj 45, 59)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider