Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte i glasujte!

5 najboljih pogodaka oproštaja od skupine UEFA Lige prvaka

Nissan Gol tjedna izabrao je 5 najboljih golova posljednjeg kola UEFA Lige prvaka, a vi izaberite svog favorita.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jesenski dio UEFA Lige prvaka stigao je kraju. Nakon 6. kola natjecanja po skupinama dobili smo 16 sudionika osmine finala, a posljednje je kolo donijelo neke dramatične susrete u kojima smo vdijeli sjajne pogotke. Nissan Gol tjedna omogućuje vam da ih pogledate i izaberete koji je bio najbolji, a čekaju vas i nagrade.

Šesti krug nagradne igre Gol tjedna traje od 10.12.-15.12. Kao nagradu dijelimo 'Nogometni paket Nissan UEFA Champions League' koji uključuje nogometni dres 'Adidas Squadra', sportsku jaknu 'Nissan UEFA Champions League' i sportsku bočicu Nissan. Svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Champions League.

Zanimljivo je u konkurenciji opet vidjeti Brazilca Williana koji kao da se pretplatio među 5 kandidata svako kolo Lige prvaka. Prošlog kolo kao najbolji pogodak izabrali ste onaj Lea Messija, a prije njega izabrani su najbolji golovi Alessandra Florenzija, Luisa Suareza, Hulka i spomenutog Williana.

Ovo je 5 najboljih pogodaka 6. kola:

Vieirinha (Wolfsburg – Manchester United 3:2)

Iako je Vieirinha zabio za vodstvo protiv Man Uniteda, za gol je zaslužan sjajni Julian Draxler čiji je fantastičan prodor okončan duplim pasom s Portugalcem i na kraju lakim pogotkom.

Davy Pröpper (PSV – CSKA 2:1)

Gol u 85. minuti koji je PSV odveo u osminu finala Lige prvaka. Davy Pröpper pokupio je jedan odbijanac i s vrha 16-erca lijepo zabio za pobjedu.

David Silva (Manchester City – Borussia Mönchengladbach 4:2)

Čak šest pogodaka vidjeli smo na Etihadu, a najljepši je bio onaj prvi. David Silva odigrao je dupli pas sa Sterlingom i onda silovito zakucao loptu pod prečku iz teške situacije.

Willian (Chelsea – Porto 2:0)

Što bi Nissan Gol tjedna bio bez Williana. Najbolji nogometaš Chelseaja ove jeseni opet je zabio, a njegovi golovi redovito završavaju u ovom izboru. Ovaj put nije pogodio iz slobodnog udarca već je odlično završio jednu ubojitu kontru.

Maxwell Cornet (Valencia – Lyon 0:2)

Lyon je iznenadio Valenciju u gostima, a čudesan pogodak Maxwella Corneta otvorio je put ovom velikom uspjehu. Cornet je u solo akciji pucao s ruba 16-erca i okružen trojicom protivničkih igrača pogodio suprotni kut.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider