FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl opravdao očekivanja

Zovko: Neki mečevi bili su na razini UFC-a; Trušček: Moja najznačajnija borba!

Zadar je bio domaćin velikom borilačkom spektaklu FFC 4 koji je ostavio sjajan dojam na sve prisutne u dvorani i pred malim ekranima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Vidjeli smo vrhunsku predstavu, borbe na svjetskoj razini. Slušao sam komentare nekih ljudi koji su bili blizu mene, neke borbe doslovno su svrstane u UFC. I ja se slažem s time, apsolutno od prve do zadnje borbe imali smo vrhunske mečeve, vrhunske borce i mislim da je to ono što svi želimo'', izjavio je organizator Final Fight Championshipa Orsat Zovko.

Jedna od glavnih zvijezda večeri bio je teškaš Maro Perak koji je sredio Mađara Jonija već u prvoj rudni...

>> VIDEO FFC 4: Velika kontroverza, suze, krv i žestoki nokauti!

>> CIJELE EVENTE MMA LIGE POGLEDAJTE NA OYO.HR!

''Nastupao sam na mnogo priredbi, ali ovo je organizacijski jedna od najboljih. Drago mi je da mi je Orsat Zovko dao priliku i da će mi je ponovno pružiti'', rekao je Perak.

Najvredniju pobjedu u karijeri ostvario je Mladen Brestovac. On je sredio jednog od najboljih svjetskih kick-boksača Sergeja Laščenka.

''Moram se zahvaliti gospodinu Zovku što uopće radi ovakve priredbe u Hrvatskoj, jer meni ovo više znači nego bilo koji nastup na međunarodnom turniru. Zahvaljujem svom timu i svojim roditeljima bez kojih ne bi uspio. Meč sam odlično odradio, deklasirao sam svog protivnika koji je na jednom vrhunskom nivou'', izjavio je Mladen Brestovac.

Unatoč sjajnim pobjedama Peraka i Brestovca, borba večeri ipak je pripala Igoru Truščeku i Vasi Bakočeviću koji su pružili borilački spektakl. Obojica su završila u krvi, a na kraju je slavio Trušček nokautom.

''Nažalost, svi me nekako pogađaju u lijevu stranu glave. Sreća da nema puno unutra i da nema velike štete. Slično razmišljam kao i gospodin Brestovac, ovo mi je bila 39 borba i nema organizacije gdje nisam nastupao, ali ovo je definitivno moja najznačajnija borba. Ovo je zasad vrh'', objasnio je Trušček.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider