FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
'izdrogirana osoba'

Žestok odgovor Cro Copa bahatom Overeemu!

Mirko Filipović odgovorio je putem Facebooka na komentare Alistaira Overeema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nizozemski borac Alistair Overeem dobio je prije par dana pitanje o mogućem revanšu s Cro Copom. Poznato je u MMA svijetu da je Mirko Filipović na 'osvetničkom' pohodu po UFC-u, a njihova je borba u Dreamu završila bez pobjednika zbog udaraca koljenom koji su završili u Mirkovim genitalijama.

Overeem je poručio kako Cro Cop sigurno ne bi želio revanš s njim jer ga je 'mentalno uništio'. Hrvatski je borac to kratko prokomentirao putem svoje Facebook stranice.

''Svima onima željnim medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne da prozivanjem drugih ničim izazvani, i to maloumnim izjavama, traže istu. I to osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana da je pljunula na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom da joj je bilo uzeti 2 decilitra krvi, uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produži život par godina", žestoko ga je 'oprao' Mirko na društvenoj mreži iako nije naveo da se radi o Overeemu.

Mirko Filipović nakon nokauta protiv Gabriela Gonzage još uvijek čeka ime sljedećeg protivnika. Zasad se spominjao mogući revanš protiv Minotaura, što je želja najvećeg broja Mirkovih navijača, a obojice boraca koji se ne protive borbi. No, Brazilac ima borbu sa Struveom na ljeto pa bi sljedeći protivnik Cro Copa ipak mogao biti netko drugi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider