FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Šok za UFC navijače

Za ne povjerovati: Ponovno propala borba Overeema i Dos Santosa!

Svi ljubitelji slobodne borbe s oduševljenjem su dočekali najavu UFC-a 160, odnosno večeri koja je trebala ponuditi dvije spektakularne borbe. No, čini se kako je Dos Santos ostao bez protivnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, nema MMA fana kojem najava UFC-a 160 nije namamila osmijeh na lice. Glavna borba večeri između aktualnog prvaka u teškoj kategoriji Caina Velasqueza i Antonia 'Bigfoota' Silve, te nesuđeni okršaj Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema.

Prije godinu dana Dos Santos i Overeem su bili u prvom planu oko borbe za titulu u teškoj kategoriji, međutim, Velasquez i Silva su pobjedama u posljednjim mečevima potvrdili da su u ovom trenutku spremniji. Ipak, fanovi nisu ništa manje željeli vidjeti borbu njihovu borbu. I to se trebalo dogoditi na spomenutom UFC eventu.

Nažalost, čini se da ni iz drugog pokušaja nećemo gledati borbu Dos Santosa i Overeema. Pojavila su se nagađanja da je nizozemski borac ozlijeđen, a sve to je potvrđeno i iz Overeemovog kluba. Detaljne informacije nisu poznate, ali najavljeno je da će Overeemu trebati četiri do pet tjedana za oporavak pa se neće stići pripremiti.

Dos Santos ne želi dugo čekati, tražit će od Whitea da mu nađe novog borca. Prema posljednjim saznanjima, među glavnim favoritima je Mark Hunt koji je nedavno došao do veličanstvene pobjede nad Stefanom Struveom.

''Ako se zaista radi o težoj ozljedi Overeema, Junior ne želi predugo čekati. Poručio je da će čekati Overeema ako to bude trebao, ali vrlo rado bi prihvatio neko novo ime za protivnika'', poručila je Dos Santosova odvjetnica.

Na redu je prvi čovjek UFC-a. Pokaže li se da se Overeem neće stići pripremiti, White će morati ozbiljno razmisliti o Huntu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider