FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tu je i seksi arianny

VIDEO Skandiranje i ovacije: Pogledajte kakva je Cro Cop zvijezda u Koreji!

Mirko Filipović nalazi se u Seulu u sklopu promocije njegove druge borbe od povratka u UFC.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su se svi nadali nekom borcu koji Mirku 'duguju' revanš, UFC mu je dodijelio borbu s Anthonyjem Hamiltonom. Njih dvojica u oktogon ulaze 28. studenog na UFC Fight Night 79, a najveće zvijezde ovog spektakla trenutno su u Seulu u sklopu medijske promocije.

Mirka su već u zračnoj luci dočekali brojni novinari, a prave je ovacije i skandiranja doživio na druženju s korejskim fanovima. Kolika je Cro Cop zvijezda u Aziji ne treba posebno naglašavati. Dovoljno je pogledati priložene snimke.

Uz Mirka, u Seulu se nalazi i prvo ime eventa Benson Henderson, a tu su i Dong Hun Kim i Yoshihiro Akiyama. Njih četvorica bili su glavni gosti službene press konferencije prvog povijesnog UFC događaja u Južnoj Koreji.

"Svjestan sam da u Koreji imam mnogo fanova. Sretan sam jer sam došao u predstavljati profesionalni borilački sport", prenosi Cro Copove riječi Fight Site.

Četvorica boraca fotografirala su se s najvećom UFC zvijezdom među 'oktogon djevojakama'. Atraktivna Arianny Celeste pridružila se borcima ispred autobusa koji je bio oslikan njihovim licima.
 

 

Thank you

Posted by Mirko Filipovic on 8. rujan 2015

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider