FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo na Novoj TV i Gol.hr

VIDEO Ludilo oko boksačkog spektakla ne prestaje: 'Ovo je noćna mora'

Svijet sporta prati medijsko seciranje svakog dijela spektakla Mayweather - Pacquiao. Meč koji prenosi Nova TV zaista nadilazi granice sporta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ludilo oko ova dva boksačka velikana je tolika da posljednje informacije govore kako će se oko meča okrenuti više od milijarde dolara.

DiCaprio u panici: Kako bez ulaznice ući na meč stoljeća? Poučak Sinatra!

Gledajte UŽIVO boksački 'meč stoljeća' na Novoj TV i Gol.hr!

Meč stoljeća gledajte uživo na Novoj TV i Gol.hr u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a snimku na Novoj TV u nedjelju od 21:00. Borilački spektakl komentirat će Željko Vela.

Meč se dogovara posljednjih pet godina, i mnogi su već odustali od njega. No, kada vidite sve segmente: medijske, navijačke, sportske i marketinške shvatite zašto ga je bilo teško dogovoriti i da pritisak koji posljednjih dana okružuje Mayweathera i Pacquiaa mogu izdržati zaista samo probrani.

''Osjećat ću se puno bolje u nedjelju, Manny jako trenira i fokusiran je, ali ova promocija je prvog dana noćna mora, bit ću sretan kad završi'', rekao je Mannyjev savjetnik Michael Koncz.

Mejveder, čini se, u tom cirkusu pleše nešto bolje. Amerikanac je doveo i repersku superzvijezdu 50 centa na trening. U borbi će nositi štitnik od dijamanata za zube vrijedan 25 tisuća dolara. Sve je to naravno pritisak i trenerima Amerikanca Rogeru i Floydu Mayweatheru Senioru, kao i Pacquiaovom treneru Freddieju Roachu.

''Vjerujem u svog borca, vjerujem da možemo pobijediti Floyda. Ako nokaut dođe to će biti bonus, no idemo rundu po rundu'', izjavio je Roach.

Filipine, pak, zabavljaju dvojnici Roacha i Pakijaa. Oni su trenutačno na vrhuncu popularnosti.

''Često vidim izraze lica ljudi koja kažu ''evo Mannyja'', i onda potrče prema meni. Žele se fotografirati, pitaju me jesam li ja doista Pacquiao '', rekao je njegov dvojnik Johnny Dagami.

U karijeri su ova dva velikana imali petoricu istih protivnika. Naravno, pobjeđivali su ih. Riječ je o Marquezu, Mosleyju, Cottu, Hattonu i De La Hoyi. Prijenos na Novoj TV i portalu Dnevnik.hr/Gol.hr počinje u noći sa subote na nedjelju od 3 i 30, a snimka će biti na Novoj TV u nedjelju od 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider