FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Stigao kao zvijezda, ali...

Ultimatum Overeemu: Ako sad ne pobijedi, leti iz UFC-a!

Alistair Overeem nakon dva uzastopna poraza jednostavno ne smije ponovno izgubiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stigao je u UFC kao jedna od najvećih zvijezdi. I dalje on to je, ali... Dvije godine u UFC-u, a Alistair Overeem se bori za izbjegavanje otkaza. Tko bi rekao...

Amerikanci su uvijek sumnjali u njegove mišiće. Svi su znali da udara jako, ali sumnje u upotrebu nedopuštenih sredstava obistinile su se na radost onih koji ga ne vole. Nakon pobjede nad Brockom Lesnarom dobio je devet mjeseci suspenzije, a kada se vratio tehničkim je nokautom nastradao protiv 'Big Foot' Silve i šokantno od Travisa Brownea.

Sada je došlo do 'biti ili ne biti' situacije za Nizozemca. UFC mu je 'poklonio' borbu s bivšim prvakom na odlasku. Frank Mir ima tri poraza u nizu (Dos Santos, Cormier, Barnett) i čini se kako je idealan za povratak Overeema.

Njihova međusobna borba odlučuje o tome tko ostaje, a tko odlazi iz UFC-a. Za Mira bi to bilo puno manje poniženje od Overeema.

''Tko izgubi, dobit će otkaz''.

Ove riječi Dane Whitea vrtjeti će se obojici po glavi do 16. Studenog i UFC 67 priredbe. A onda će ući u ring i boriti se za opstanak među najboljima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider