FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Bit će vatreno

Ulaznice planule: Evo što kažu najveće zvijezde spektakla!

Službeno vaganje boraca prije sutrašnjeg Final Fight Championshipa u Osijeku proteklo je u prijateljskom tonu. Glavna borba večeri bit će ona između našeg Stipe Bekavca i uglednog bivšeg UFC borca Eddieja Sancheza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Garancija da nas sutra u dvorani Gradski vrt očekuje odlična atmosfera je podatak da su ulaznice već rasprodane. Cijeli spektakl moći ćete gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV od 22 sata i 10 minuta

Glavne zvijezde službenog vaganja dan prije FFC spektakla bili su naš Stipe Bekavac i Eddie Sanchez. Bekavac bi mogao biti u laganoj prednosti, jer bi na Amerikanca mogao utjecati umor nakon 16 sati leta.

Održano službeno vaganje za borilački spektakl u Osijeku

„Sigurno da može utjecati, jednim dijelom taj fizički moment, taj nekakav jet-leg, ali ima on još nekakvih 30 sati sigurno do meča, tako da mislim da će se on, da bi se on trebao oporaviti“, kaže Bekavac.

„Bit će to dobra borba. Stipe je dobar borac, dobar udarač, dobar je i na nogama i na parteru. Iako je iza mene dug let, spreman sam za borbu i jedva čekam da krene", kaže Sanchez.

Miljenik osječke publike, domaći borac Saša Milinković uvjeren je da u borbi s Austrijancem Stefan Traunmuller neće razočarati.
„Odradili smo moj tim i ja vrhunski posao, bar ono uvjereni smo u to, najbolje što smo mi mogli ponudit i trenerski i taktički. Vjerujem da bi , iskreno želim ne razočarat u Osijeku“, kaže Milinković.

A na podršku Osječana računa i „Istarski ratnik" Igor Jurković u borbi protiv Jovana Kaluđerovića.
„Ja se nadam da će publika biti uz mene, pošto Osijek ja jako volim i u dobru mi je sjećanju. Tu sam prvi put postao prvak, državni prvak amaterski do 86 kilograma. Tako da se radujem ovom nastupu", kaže Jurković.

Iako je službeno vaganje prošlo mirno i bez tenzija, svi s nestrpljenjem očekuju početak Final Fight Championship spektakla, sutra u 20 sati u dvorani Gradski vrt.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider