FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nova imena u areni

UFC Zagreb: Cijene ulaznica za Fight Night u Areni

UFC je objavio cijene ulaznice za UFC Fight Night u Zagrebu 10. travnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najavljena su još tri meča za UFC Fight Night u Zagrebu koji će se održati u nedjelju 10. travnja u Areni. Bit će to prvi, povijesni UFC event u Hrvatskoj na kojem će nastupiti i novi Hrvat u najjačoj svjetskoj organizaciji Filip Pejić.

Dugo očekivani debi u oktogonu dobit će poljski teškaš i bivši M-1 prvak Marcin Tybura (13-1; Varšava, Poljska). Sa 11 od 13 pobjeda prekidom Tybura traži pobjedu protiv žestokog udarača Amerikanca Timothya Johnsona (9-2; Fargo, Sjeverna Dakota, SAD).

''Fenomenalno je za osobu poput mene biti UFC borac. To je ispunjenje sna. Ne mogu biti sretniji. Konačno sam dio najbolje i najveće MMA promocije u cijelom svijetu. To mi daje dodatnu motivaciju za radom i još boljim treningom kako bi moj debi bio uspješan“, rekao je Tybura, koji će se pripremati skupa s UFC poluteškašem Janom Blachowiczem, protivnikom hrvatskog domaćina Igora Pokrajca.

Srpski borac Bojan Veličković (13-3; Florida, SAD), koji je otišao iz Srbije u potrazi za ispunjenjem sna, trenutno trenira s American Top Teamom, a u Zagrebu će se boriti s Talijanom Alessiom Di Chiricom (9-0; Rim, Italija), koji se nedavno pridružio organizaciji zahvaljujući impresivnom nizu od devet uzastopnih pobjeda.

''Da sam mogao birati gdje bi bio moj UFC debi, Hrvatska bi mi definitivno bila jedna od prvih destinacija na umu'' rekao je Veličković.

''Već sam bio u Zagrebu nekoliko puta i jako mi se sviđa. Zagreb je nekoliko sati udaljen od Srbije i očekujem da će doći dosta navijača.''

Damir Hadžović (10-2; Kopenhagen, Danska) će isto tako debitirati u Zagrebu protiv MMA veterana Mairbeka Taisumova (25-5; Beč, Austrija). Hadžović zajedno s UFC kolegom i partnerom za treninge Nicolasom Dalbyem želi učvrstiti dansku poziciju na MMA mapi.

Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT ZAGREB se prodaju od petka12. veljače u 10 sati ujutro. Cijene ulaznica su 95,190, 270, 345, 420 i 800 kuna. Ulaznice su dostupne putem Eventima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider