FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u Zagrebu

UFC najavio prve četiri borbe za debi event u Hrvatskoj

Hrvatski borac Igor Pokrajac službeno je najavljen među grupom boraca koji će se natjecati na očekivanom eventu UFC Fight Night Zagreb...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ulaznice za debi event, koji će se održati u Hrvatskoj u nedjelju 10. travnja u Zagrebačkoj Areni, idu u generalnu prodaju u petak, 12. veljače. S obzirom na rastući europski interes za UFC evente predviđa se brza rasprodaja ulaznica.

Lokalna MMA zvjezda Pokrajac (25-12, 1NC; Zagreb, Hrvatska) se vraća u oktogon u travnju kada se suočava sa Poljakom Janom Blachowiczem (18-5; Poznan, Poljska) u poluteškoj kategoriji. Pokrajac je poznat po završavanju borbi u prve tri runde i ovom borbom će gledati da pokaže Blachowiczu pred domaćom publikom.

‘’Ponosan sam na priliku da se borim pred surodnjacima’’, komentirao je Pokrajac te nadodao:

‘’Arena će biti puna i poznavajući hrvatsku publiku znam da će biti glasno i prava stadionska atmosfera! Donosim dobru borbu i šou za navijače.’’

Danas su isto tako najavljeni, tekšaši Gabriel Gonzaga (17-10; Ludlow, Massachusetts, SAD), kojega je Mirko Filipović prije manje od godinu dana nokautom razbio u Krakowu, i Ruslan Magomedov (14-1; borac iz Republike Dagestan, Rusija) će se suočiti u Zagrebačkoj Areni, gdje se Brazilac nada zaustaviti Rusevu devetu pobjedu po redu.

Nakon spektakularnog debija na UFC FIGHT NIGHT: DOS ANJOS VS. COWBOY 2 u prosincu, francuski tekšaš Francis Ngannou (6-1; Pariz, Francuska) će dočekati Srbina Bojana Mihajiovića (10-3; Novi Sad, Srbija) u Octagonu 10. travnja. S obzirom da niti jedna njegova borba nije došla do zadnje runde, Ngannou će biti željan da doda i Zagreb listi brzih završetaka.

Neporaženi Danac Nicholas Dalby (14-0-1); Copenhagen, Danska) gleda da doda još jednu pobjedu u nizu, u borbi protiv Poljaka Bartosz Fabinksi (13-2; Varšava, Poljska) u uzbudljivom meču između dva europska borca srednje kategorije.

Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT ZAGREB idu u prodaju u petak 12. veljače. Ulaznice su dostupne putem Eventima. Članovi UFC FIGHT CLUB-a imaju priliku kupiti ulaznice par dana ranije od srijede 10. veljače putem www.ufcfightclub.com. Pretplatnici na UFC newsletter također imaju prednost kupnje ulaznica u četvrtak 11. veljače u 11 sati CET.

Kako biste registrirali Vaš interes za UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB i prvi primili vijesti pretplatite se na http://po.st/Kj4D4P

Za dodatne informacije pretplatite se na UFC newsletter, posjetite UFC.com i slijedite @UFCEurope na Twitter-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider