FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Subota u Ciboni

U Cibonu stižu borci iz zemlje gladijatora: 'Očekujte bitke od Talijana!'

'MMA Azzurri' obilježit će drugi event osmine finala Europske MMA lige.

Da će spektakl slobodne borbe u subotu u Ciboni biti u znaku Talijana, odlučio je ždrijeb još u prosincu. Naime, svih pet talijanskih reprezentativaca, svaki u svojoj kategoriji, odmjerit će snage u kavezu Draženovog doma sa svojim protivnicima.

''Sarullo je jedan od mojih boraca iz Code MMA teama. On je nepredvidiv borac i u kavezu je sposoban učiniti sve te tako iznenaditi svog protivnika. Pietrini je sjajan borac i jedan od najboljih u Italiji u kategoriji do 77 kg te je pobjednik Resa dei Conti, jednog od najvažnijih talijanskih MMA turnira. Za njega mislim da je 'sila prirode', odlučan, predan i nevjerojatno lukav borac. Federico Boaretto dio je Combat Acadamy Teama, on je tehički dobro potkovan, sjajan hrvač, a njegova snaga leži u rušenju protivnika. I na kraju, Massignani i Riccetti, ponosan sam da ih imamo u timu! Italija će ponuditi veliki 'show'! Naša zemlja je bila domovina gladijatora koji su uvijek bili spremni dati svoj život. Bit će to prava bitka! Publika Cibone će uživati, to vam garantiram'', najavio je talijanski MMA izbornik Marco Vigolo.

Vigolo nam je otkrio sve što je smatrao potrebnim, talijanska MMA momčad odlučila se na 'silenzio stampa'. Tajnovitost je razbio jedino Giorgio Pietrini kratkom i jasnom izjavom. Pietrini se u subotu u velter kategoriji bori protiv Nijemca Christophera Van Dijcka.

''Nemam ništa za poručiti svom protivniku, samo želim dobiti tu borbu'', odlučan je Pietrini.

Drugi event osmine finala Europske MMA lige na rasporedu je u subotu, 1. ožujka 2014., Cibona će ovog puta biti dom odvažnih europskih gladijatora. Ne sumnjamo da će talijanski navijači doći podržati svoje dečke, u Draženovom domu uskoro će ponovno postati vatreno.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas drugi event osmine finala Europske MMA lige koji će se održati u subotu, 1. ožujka, u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.
Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. 16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti! Neka igre MMA lige počnu!

Fight card:

Do 70 kg

Michal Mokry (Slovačka) - Francesco Sarullo (Italija)
Sven Heising (Njemačka) - Donovan Sklanecki (Belgija)

Do 77 kg

Elon Timmermans (Nizozemska) – Anto Radman (Hrvatska)
Giorgio Pietrini (Italija) - Christopher Van Dijck (Nizozemska)

Do 84 kg

Jason Radcliffe (Velika Britanija) – Andrej Pavlija (Slovenija)
Federico Boaretto (Italija) – Ermin Hodžić (BiH)

Do 93 kg

Matej Batinić (Hrvatska) - Arvydas Juska (Velika Britanija)
Marjan Angelski (Makedonija) – Matej Šurin (Slovačka)
Mensur Alić (Austrija) - Guiseppe Massignani (italija)

Iznad 93

Matteo Riccetti (Italija) – Saši Ilievski (Makedonija)
Daniel Toledo (Španjolska) – Luris Pascoal (Belgija)
Radoš Joksimović (Srbija) – Ištvan jani (Mađarska)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider