FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ne zna se gdje je

Poznati BiH borac osumnjičen za ubojstvo: Raspisana tjeralica za 'Zvijeri'!

Tomislav Spahović na tjeralici je BiH policije zbog teških optužbi za ubojstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od ozljeda koje je zadobio u pucnjavi prošlog petka, preminuo je u Sarajevu Amil Gec. Njegovo nam ime nije poznato, ali zato je glavnog osumnjičenog za njegovo ubojstvo. Riječ je o Tomislavu Spahović, najpoznatijem MMA borcu iz Bosne i Hercegovine koji nosi nadimak 'Zvijer'

Sud u Sarajevu izdao je tjeralicu za borcem koji se borio i u hrvatskom FFC-u. On je navodno u bijegu iako je njegova majka tamošnjim medijima poručila kako ne želi reći gdje se nalazi, ali nije u bijegu od vlasti.

Zbog navodnog pomaganja u bijegu uhićenja je Spahovićeva prijateljica. BiH mediji špekuliraju kako se radi o utjerivanju duga, no nije poznato je li uistinu Spahović imao veze s tim tragičnim činom.

Spahovićeva majka tvrdi da je to jutro njen sin bio kod kuće te da policija nije pokucala na njihova vrata.

''Odgovorno tvrdim kako moj sin nema nikakve veze s ovim te da uopće ne poznaje Geca. Melisu poznaje, to mu je prijateljica, ali nastradaloga ne poznaje. Moj sin nije u bijegu, nije bitno gdje je on, ali će se javiti, a ja zaista ne želim da se ovakve stvari pišu o njemu. On je sportaš, dokazat će se da je nevin. On ima novca, što će on kome iznuđivati? Ja sam mu dala novac jer sam prodala kuću u Njemačkoj i stan u Sarajevu. Samo neka priče kruže...'', ekla je ljutito Silvana Spahović za Dnevni avaz.

Podsjetimo, Spahović je prošle jeseni u Rijeci nokautom poražen Marcina Prachnia u borbi za titulu FFC-a do 93 kilograma unatoč tome što je sloavio za velikog favorita.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider