FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
FIGHT!
FFC 18 vaga

Svi uspješno stali na vagu, Brestovac 118.5 kg, Pokrajac 102kg!

U četvrtak je u hotelu Austria Trend u Ljubljani održano službeno vaganje povodom FFC-a 18 koji ćemo u petak pratiti u dvorani Stožice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi borci su uspješno prošli vagu na zadovoljstvo organizatora te je gotovo sve spremno za sutrašnji spektakl. Jedino se "letači" Colin George, Archontis Taxiarchis i Valentin Rybalko nisu pojavili na vrijeme te će biti izvagani u popodnevnim satima kada stignu u Ljubljanu.

S obzirom na već četvrti dolazak FFC-a u glavni grad Slovenije, ne čudi da je dvorana u Austria Trend hotelu bila premala za sve znatiželjnike koji su željeli vidjeti prvo službeno sučeljavanje boraca nakon vage. Sve ih zaista treba pohvaliti zbog velike profesionalnosti pa nitko nije "pao" bio pretežak, a znamo da i najveće promocije na svijetu često imaju problema sa svojim zvijezdama.

Najteži je očekivano bio šesti teškaš svijeta, Mladen "The Scorpion Sting" Brestovac s impresivnih 118.7 kilograma, a ostali su uglavnom bili na gornjoj dopuštenoj granici svojih divizija. Zanimljivo je bilo vidjeti koliko će težak biti Igor Pokrajac s obzirom da nakon dugo vremena nastupa u teškoj diviziji. "The Duke" je imao točno 102 kilograma.

Iako je osiguranje pazilo da ne dođe do incidenata, posebno napeto nije bilo čak niti kada su na scenu izašli Dušan Džakić i Ivan Gluhak, dvojica boraca od kojih se možda i očekivao malo žešći "staredown". Najnapetije je bilo između Mirana "Slo Rocky" Fabjana i Denisa Marjanovića, no i tu je prošlo bez većeg incidenta. Fabjan je poznat kao borac koji se lako "napali" pa se bosanskohercegovačkom udaraču unio u lice, a Marjanović je ostao "hladan kao špricer".

MMA program počinje starta sutra (u petak) s početkom u 19:30 sati, dok će kick boksing dio krenuti od 22:00 sata. Podsjećamo da će Samo Petje braniti svoj pojas prvaka u lakoj kategoriji protiv Valentina Rybalka, a da ćemo pratiti i debi donedavnog UFC-ovca Igora Pokrajca. Ulaznica i dalje ima u prodaji te se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama u sustavu Eventim.si.

FFC 18 - Ljubljana, 17.4. 2015.

KB:
Samo Petje (SLO), 70.00kg vs. Valentin Rybalko (UKR), -70kg - meč za naslov
Mladen Brestovac (CRO), 118.7kg vs. Colin George (SUR), HW
Miran Fabjan (SLO), 85.5kg vs. Denis Marjanović (BiH), 85.5kg, -85kg
Denis Chorchyp (SLO), 90.5kg vs. Vasil Ducar (CZE), 90.3kg, -91kg
Teo Mikelić (CRO), 72.00kg vs. Fabio Di Marco (ITA), 71.6kg, -72kg
Jasmin Bajrović (CRO), 77.1kg vs. Eyevan Danenberg (NED), 77.5kg, -77kg

MMA:
Igor Pokrajac (CRO), 102kg vs. Archontis Taxiarchis (GRE), HW
Laszlo Seynei (HUN), 77.5kg vs. Tonči Peruško (CRO), 77.5kg, -77kg
Filip Pejić (CRO), 66.00kg vs. Slobodan Maksimović (SUI), 66.5kg, -66kg
Ivan Gluhak (CRO), 77.00kg vs. Dušan Džakić (SER), 77.00kg, -77kg
Ivica Trušček (CRO), 75.00kg vs. Laszlo Soltesz (HUN),77.5kg, -77kg
Tilen Kolarič (SLO, 69.00kg vs. Danilo Belluardo (ITA), 68.2kg -70kg
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider