FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nakon 12 godina

Sve ide prema tome: Cro Cop odgovorio Minotauru!

Antonio Rodrigo Nogueira poznatiji kao Minotauro dobio je odgovor Mirka Filipovića nakon spominjanja revanša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bliži li se još jedan veliki revanš Cro Copa? Sve ankete pokazuju kako njegovi navijači žele da sljedeća žrtva revanša bude legendarni Minotauro. Prije 12 godina pobijedio je Mirka polugom na ruku iako je hrvatski borac bio na pragu pobjede. No, Brazilac je kao dječak preživio udar kamiona pa može preživjeti i Mirkov high-kick.

Mjesecima se špekulira o ovom revanšu, praktički od dana kada je Cro Cop potpisao za UFC. Neugodna uspomnena zvana Gabriel Gonzaga više je nego uspješno pospremljena u povijest u Krakovu. Minotauro je logičan nastavak.

Brazil je bio moguće poprište velike borbe, ali sam Minotauro je iznio puno bolju ideju.

''U Japanu bi to trebao biti sjajan glavni meč priredbe u Saitama Super Areni", izjavio je nedavno Brazilac.

On se nakon dva uzastopna poraza bori protiv Struvea prvog dana kolovoza, u slučaju poraza sigurno bi prije otkaza dobio priliku da se oprosti u velikom revanšu. Ali i u slučaju pobjede Cro Cop vs Minotauro bio bi puni pogodak UFC-a.

S time se složio i Mirko Filipović koji je za Fight Site otkrio:

"Minotauru prije svega želim puno sreće u njegovom sljedećem meču koji će u kolovozu odraditi protiv Nizozemca Stefana Struvea. Mislim da bi bilo dobro da u se u ovom trenutku potpuno fokusira najprije na taj meč, a nakon što to prođe, vjerujem da ćemo se lako dogovoriti oko našeg revanša", rekao je Cro Cop ekskluzivno za Fight Site.

"Nikada moj stil nije bio prozivati protivnike preko medija, pa neće niti sada. Uostalom, UFC je taj koji radi match making pa vjerujem da će i ovaj put odraditi dobar posao kao i uvijek. U svakom slučaju, ako do revanša dođe, ja ću mu se jako radovat i ja ću u ovaj put slaviti u tom dvoboju."

Nekako se čini kako sve ide prema tom revanšu. S obzirom na borbu koju Big Nog ima na ljeto, njihov mogući revanš mogao bi se dogoditi krajem godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider