FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Jedva čekam nastup'

Stipe Bekavac: Volio bih se naći u ringu sa Sakarom!

Jedna od najboljih europskih borilačkih promocija, FFC, ovog će tjedna dobiti iznimno veliko pojačanje zahvaljujući potpisu dugogodišnjeg UFC-ovog borca Alessija Sakare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznimno iskusni Talijan tako će tijekom druge polovice ove godine odmjeriti snagu s nekim od FFC-ovih boraca, a jedno ime na hrvatskoj sceni već se istaknulo kao potencijalni suparnik. Radi se o borcu Opatija Fight Cluba Stipi Bekavcu koji je u svom posljednjem nastupu sjajnim nokautom pobijedio Eddieja Sancheza, također bivšeg UFC-ovca.

"Gledao sam nekoliko Sakarinih mečeva i u tom segmentu sam prilično dobro upoznat s time kakav je on borac. Kompletnu njegovu karijeru nisam toliko detaljno pratio, ali sam itekako upoznat s njegovim vrlinama i manama", rekao je Stipe Bekavac o Sakarinih devet provedenih godina u UFC-u.

Pojedini MMA fanovi već putem društvenih mreža predlažu da upravo Bekavac poželi dobrodošlicu Sakari u FFC-ovom ringu, a čini se da ni on sam nema ništa protiv toga...

"Meni je svakako vrlo drago što sam stavljen u kontekst najtežih mogućih suparnika za Sakaru, ali to je nešto što se mora opravdati u borbi. Naravno da bih pristao odraditi meč protiv njega, vrlo rado bih se s njim našao u ringu, a nadam se da bi naš okršaj bio i prava poslastica za gledatelje", odgovorio je Stipe Bekavac o mogućoj borbi protiv Sakare.

"Ja sam cijelo vrijeme u treningu, a tijekom pripremnog razdoblja za mečeve to samo pojačam. Uvijek sam na razini da se u kratkom roku mogu dobro pripremiti za ulazak u ring, ali stignem također i uživati u ljetu. Početkom ovog mjeseca dobio sam zanimljivu ponudu za jedan meč i nadam se da ću kroz idućih nekoliko dana znati na čemu sam po tom pitanju, ali u svakom slučaju jedva čekam novi nastup", dodao je Bekavac o svojoj trenutnoj situaciji.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider