FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nastupa i Staring

Slovenski Rocky u lovu na Semtex Daleyja!

Final Fight Championship prije nepunih pola godine održao je svoj prvi event u inozemstvu i to upravo u Ljubljani, gdje će se ovog petka održati i FFC 12 koji donosi nastupe brojnih vrlo atraktivnih boraca, a cijelu priču predvode sjajni Paul Daley i njegov protivnik Miran Fabjan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukupno 12 mečeva je na rasporedu ovog petka u dvorani Tivoli, a imena na popisu borbi garantiraju mnogo odlične akcije koju ne bi smio propustiti nijedan pravi borilački fan.

Daley i Fabjan posljednjih nekoliko dana očito su maksimalno nabrijani na svoj međusobni okršaj, a u to smo se svi mogli uvjeriti u srijedu na konferenciji za medije na kojoj su se upustili u verbalni rat, a na službenom vaganju koje je održano u četvrtak došlo je čak i do laganog sudara glavama.

Prije njih u ringu će se naći dva ponajbolja regionalna kick boksača u lakoj kategoriji, hrvatski i slovenski fanovi s velikim nestrpljenjem također čekaju borbu između Mirka Vorkapića koji je protekle godine na FFC-u u Ljubljani mnoge iznenadio pobjedom nad iskusnim Chrisom Ngimbijem, a ovog puta čeka ga meč protiv Hrvata Tea Mikelića koji je u odličnoj formi, a to je potvrdio i prošlog mjeseca atraktivnim nastupom na Gloryju 14 u zagrebačkoj Areni kad je uspio baciti u nokdaun posljednjeg osvajača K-1 Max turnira Murthela Groenharta.

Ne smiju se izostaviti ni ostale borbe iz kick boks dijela, jer domaća publika u Sloveniji iznimno se raduje borbama svojih miljenika Samo Petjea, Denisa Chorchypa i Roka Štrucla.

U glavnoj borbi MMA dijela nastupa iznimno iskusni Nizozemac Dion Staring koji se regionalnoj publici već predstavio pobjedom nad opasnim Dubrovčaninom Antom Delijom krajem prošle godine u Zagrebu, a njegov suparnik bit će domaći borac Tomaž Simonič. Slovenac ispred sebe ima težak zadatak, ali u ringu su se nerijetko znala događati i daleko veća iznenađenja.

Primož Vrbinc u svojih posljednjih nekoliko nastupa ostavio je vrlo vrijedne pobjede kojima se prometnuo u jednog od najboljih velteraša u regiji, a nastavak svog niza tražit će protiv iskusnijeg Mađara Viktora Halmija koji iza sebe ima 20 odrađenih borbi te skor od 14 pobjeda i šest poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider