FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Stiže poslastica

Sjajna vijest za MMA fanove u Hrvatskoj i regiji!

Event pod nazivom UFC Fight Night Zagreb održat će se 10. travnja u Areni Zagreb.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Senzacionalna vijest dolazi iz UFC-a. Iz najjače svjetske MMA promocije potvrdili su održavanje priredbe u Zagrebu. Event pod nazivom UFC Fight Night Zagreb, održat će se 10. travnja u Areni Zagreb, piše Fight Site.

Sjajna je ovo vijest za sve hrvatske i regionalne fanove mješovitih borilačkih vještina koji su napokon dočekali ono što zaslužuju i što im se već neko vrijeme obećava. Hrvatska je dom jednom od najvećih i legendarnom mješovitom borcu Mirku Filipoviću, koji je osjetio uspjeh u velikim borilačkim organizacijama kao što su PRIDE, K1 i UFC.

Nedavno smo svjedočili i uspjehu Stipe Miočića, druge velike zvijezde hrvatskog porijekla, koji je na UFC-u 195 prikazao dominantnu predstavu protiv bivšeg prvaka u teškoj kategoriji Andreija Arlovskog.

“Bio bi mi san kad bih se mogao boriti u Hrvatskoj, prvi put sam ju posjetio 2015. kada sam došao trenirati s Mirkom Cro Copom i moram reći da je bilo prekrasno iskustvo samo da vidim zemlju i provedem malo vremena sa svojom obitelji. Trenutno ne znam što mi UFC sprema za sada, ali definitivno se planiram vratiti u Hrvatsku bez obzira iz kojeg razloga“, izjavio je Miočić nakon pobjede.

Popularnost mješovitih borilačkih vještina, koju je na ovim prostorima stvorio Cro Cop, a nakon njega ju nastavio održavati Stipe Miočić, bila je dovoljna da se čelnici najjače MMA promocije konačno odluče za jedan ovakav potez.

Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB idu u prodaju u petak 12. veljače.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider