FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Velike promjene

Preokret na FFC-u: Igor Jurković glavna zvijezda u Osijeku!

Svega je osam dana preostalo do novog borilačkog spektakla koji donosi Final Fight Championship, a popis borbi doživio je još jednu promjenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se Jason Wilnis ozlijedio, umjesto njega dogovoren je nastup trećeg Gloryjevog srednjaka Sahaka Parparyana, no ni on ipak neće biti u stanju nastupiti. Srčani Armenac prihvatio je ponudu za nastup u Osijeku na FFC-u 11, ali s obzirom na to da je ranije ovog mjeseca imao dva naporna meča u turniru četvorice na Gloryju 14 u zagrebačkoj Areni, pokazalo se da ipak nije imao dovoljno vremena za odmor te kako bi se nakon toga pripremio za novi ulazak u ring.

No čelnici FFC-a u praktički u posljednji trenutak donose odličnu vijest za sve one koji planiraju doći u dvoranu Gradski vrt, a radi se o nastupu jednog od najboljih kickboksača u regiji, ali i na svijetu.

Igor Jurković prihvatio je ponudu za nastup u glavnoj borbi kickboxing dijela nakon što je prije samo tri tjedna u Areni Zagreb spektakularno nokautirao opasnog Nizozemca Michaela Duuta što mu je donijelo i odlično deseto mjesto na Gloryjevoj ljestvici poluteškaša. Njegov protivnik bit će opasni Srbin Jovan Kaluđerović koji široj javnosti možda nije toliko poznat, ali se radi o izuzetno atraktivnom borcu koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri već ostvario neke izuzetno bitne pobjede, a ističe se njegovo slavlje nokautom u meču protiv poznatog Rumunja Andreija Stoice.

Sve to rezultiralo je o okretanjem redoslijeda mečeva, pa će tako u "glavnom" dijelu koji ide uživo na Novoj TV nastupiti borci po kickboxing pravilima. Na popisu borbi je tako preostala još tek jedna nepoznanica, a radi se o protivniku talentiranog Slovenca Alena Štritofa koji je početkom mjeseca nastupio na FFC Futuresu 1 u Opatiji kad je u četvrtfinalnom meču slavio, dok je u polufinalu borbu prekinuo liječnik zbog razbijene arkade nakon sudara glavama.

Ulaznice po cijeni od već 60 kuna mogu se pronaći u sustavu Eventim.

FFC 11 MMA

Marcin Prachino (NIZ) VS Ivica Tadijanov (HRV) -93 kg
Marko Drmonjič (SLO) VS Josip Artuković (BiH) -84 kg
Luca Vitali (ITA) VS Ivan Gluhak (HRV) -77 kg
Andor Filho (MAĐ) VS Matej Batinić (HRV) -93 kg
Stefan Traunmuller (AUT) VS Saša Milinković (HRV) +93 kg
Eddie Sanchez (SAD) VS Stipe Bekavac (HRV) -98 kg

FFC 11 Kickboxing

Samuel Hadzima (SVK) VS Ivan Zidar -66 kg
Alen Štritof (SLO) VS TBA -70 kg
Ante Verunica (HRV) VS Tomislav Čikotić (HRV) +95 kg
Dženan Poturak (BiH) VS Patrick Van Rees (NIZ) -93 kg
Shkodran Veseli (ALB) VS Stevan Živković (SRB) -77 kg
Jovan Kaluđerović (SRB) VS Igor Jurković (HRV) -95 kg

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider