FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
25. travnja u Tivoliju

Otkriven cijeli popis borbi za sjajni FFC 12 u Ljubljani

Slovenska prijestolnica koncem travnja ponovno će moći uživati u novim vrhunskim mečevima koje će im donijeti novi event hrvatske borilačke organizacije Final Fight Championship.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neke od najzanimljivijih borbi otkrivene su još u proteklim danima, a čelnici FFC-a početkom ovog tjedna dovršili su cijeli popis mečeva te sad s potpunom sigurnošću može ustvrditi kako borilačke fanove koji 25. travnja pohode dvoranu Tivoli u Ljubljani očekuje zaista vrhunski spektakl.

Miran Fabjan i Paul Daley predvode kickboxing dio eventa, a to su borci kojima nije potrebno preveliko predstavljanje. Fabjan, koji nosi nadimak Slovenski Rocky, već je godinama jedan od najboljih kick boksača u široj regiji, a svojim nastupima uvijek diže publiku na noge. Ovog puta na drugoj strani ringa naći će mu se vrlo vjerojatno najpoznatiji protivnik u dosadašnjoj karijeri, a radi se o bivšem borcu UFC-a, Paulu Daleyju, koji je izuzetno opasan i kad se ne radi o borbi po MMA pravilima, a to je potvrdio i nekim svojim ovogodišnjim K1 nastupima u kojima je slavio sjajnim nokautima.

MMA dio priče predvodi još jedan iznimno iskusni borac, radi se o Nizozemcu Dionu Staringu koji je protekle jeseni u zagrebačkoj Areni prekinuo pobjednički niz opasnom Hrvatu Anti Deliji, a ovog puta suparnik će mu biti domaći borac Tomaž Simonič koji lovu senzaciju.

Ne smiju se izostaviti ni ostali sjajni borci, publika će zasigurno s velikim nestrpljenjem čekati nastupe boraca kao što su Primož Vrbinc, Bor Bratovž, Ivica Trušček, Mirko Vorkapić, Samo Petje...

Otkrivamo vam cijeli popis borbi, svih 12 mečeva garantira sjajni spektakl, a ulaznice se već mogu pronaći u pretprodaji u sustavu Eventim.

FFC 12 MMA

Dion Staring (Ned) VS Tomaž Simonič (Slo)
Primož Vrbinc (Slo) VS Viktor Halmi (Hun)
Bor Bratovž (Slo) VS David Zawada (Ger)
Ivica Trušček (Cro) VS Oleg Bagov (Rus)
Antun Račić (Cro) VS Zoltan Turi (Hun)
Luka Jelčić (Cro) VS Valentin Nikolov (Bul)

FFC 12 KICKBOXING

Paul Daley (Eng) VS Miran Fabjan (Slo)
Mirko Vorkapić (Slo) VS Teo Mikelić (Cro)
Denis Chorchyp (Slo) VS Darian Paladin (Cro)
Samo Petje (Slo) VS Kevin Hesseling (Ned)
Rok Štrucl (Slo) VS Elmir Mehić (BiH)
Mladen Kujundžić (Cro) VS Dženan Poturak (BiH)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider