FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FFC 11

Održano službeno vaganje za borilački spektakl u Osijeku

U četvrtak 03. travnja s početkom u 14 sati u hotelu „Lav“ (Vukovar) održano je službeno vaganje za borilački spektakl FFC 11 koji ćemo već u petak pratiti iz prekrasne osiječke dvorane „Gradski vrt“.

Svi borci koji su stigli na vaganje na vrijeme su bez ikakvih problema zadovoljili dopuštene težine te je primjetno da su svi došli u vrhunskoj formi. Mađar Sandor Okros, koji je u posljednji trenutak zamijenio ozlijeđenog Andora Filha u meču protiv Mateja Batinića, u Osijek će doći na na dan održavanja priredbe, a Dženan Poturak je imao tehničkih problema na putu te će se izvagati u popodnevnim satima. 

 Najviše zanimanja bilo je, očekivano, za dvoboje Bekavac vs. Sanchez i Jurković vs. Kaluđerović. Iako je u Osijek stigao samo nekoliko sati prije službene vage zbog problema s letovima i štrajkom avio kompanije „Lufthansa“, Amerikanac i bivši UFC-ovac je pokazao visoku razinu profesionalnosti. Sanchez je bez problema skinuo prekomjerne kilograme te je vaga ispod njega pokazala 96.2 kilograma. Bekavac je imao 900 grama više (97.1kg). Dvoboj je dogovoren u "catch weight" kategoriji do 98 kg.

Najveća zvijezda priredbe i TOP 10 Gloryjev poluteškaš, Igor Jurković, je na vagi imao 94.1 kg, dok je njegov protivnik Jovan Kaluđerović iz Srbije imao 94.7 kg što znači da su obojica imali ispod dopuštenih 95 kilograma.

Od ostalih boraca, najviše pljeska zaradio je lokalni heroj Saša Milinkovic koji je na vagu stao s 110.3 kilograma. Njegov protivnik "Austrijski malj" Stefan Traunmuller je imao oko dva kilograma manje, odnosno 108.1. kilograma. Spomenimo i da su Osječani Ivica Tadijanov i Ivan Zidar također vrlo uzorno prošli vagu. Tadijanov je imao 92.2 kg, a Zidar 65.1 kg.

Oko 12 sati na prodajnim mjestima Eventima bilo je tek stotinjak ulaznica u slobodnoj prodaji što znači da će se već u četvrtak u popodnevnim satima tražiti karta više za FFC spektakl u Osijeku. Organizatori su ostavili 500 ulaznica za prodaju u samoj dvorani „Gradski Vrt“ na dan održavanja eventa.

Napomenimo i da će danas s početkom u 19 sati u novootvorenoj trgovini Proteini.si u Osijeku (Ulici Stjepana Radića 38) najveće zvijezde FFC-a u Osijeku, Gloryjev poluteškaš Igor Jurković, lokalna borilačka zvijezda Saša Milinković, te bivši UFC-ov borac Eddie "The Manic Hispanic" Sanchez, dijeliti autograme, družiti se s fanovima i poklanjati sponzorske majice. Ulaz za fanove je otvoren! (Fight Site)

FFC 11: Osijek, 4.4., dvorana Gradski vrt:
(rezultati službenog vaganja)

FFC 11: Sanchez vs. Bekavac

Marcin Prachino (NIZ), 92.5 kg VS Ivica Tadijanov (HRV), 92.2 kg), 9
Marko Drmonjič (SLO) 83.9 kg VS Josip Artuković (BiH), 84.0 kg.0 kg
Luca Vitali (ITA), 75.4 kg VS Ivan Gluhak (HRV), 76.9 kg
Sandor Okros (MAĐ), VS Matej Batinić (HRV), 92.8 kg
Stefan Traunmuller (AUT), 108.1 kg VSSaša Milinković (HRV), 110.3 kg
Eddie Sanchez (SAD), 96.2 kg VS Stipe Bekavac (HRV), 97.1 kg

FFC 11: Jurković vs. Kaluđerović

Samuel Hadzima (SVK), 65.1 kg VS Ivan Zidar, 65.0 kg
Saša Stošić (SRB), 70.2 kg VS Alen Štritof (SLO), 69.9 kg
Ante Verunica (HRV) 103.0 kg VS Tomislav Čikotić (HRV), 103.0 kg
Dženan Poturak (BiH) VS Patrick Van Rees (NIZ), 90.3 kg
Shkodran Veseli (ALB), 76.5 kg VS Stevan Živković (SRB), 77.1 kg
Jovan Kaluđerović (SRB), 94.7 kg VS Igor Jurković (HRV), 94.1 kg

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider