FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na OYO.hr i Novoj TV

VIDEO Novi težak zadatak pred Cro Copom: Pozivam sve da pogledaju borbu!

Cro Cop je najveći dio priprema odradio u Puli, a završnu glazuru u Zagrebu. Nakon dva kikboks meča u 2014., kontroverznog poraza od Bonjaskog i pobjede protiv Milera, Satoshi Ishii je novi težak zadatak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Istaknut ćemo kako je Mirko prije osam godina već pobijedio jednog olimpijskog pobjednika Hidehika Yoshidu u Japanu.

Nakon fokusera, bez predaha, dolazi hrvački dio. Cro Cop se očito zaželio - malih rukavica. Nije ih navlačio devet mjeseci od poraza od Oleinika. Novi izazov je - Satoshi Ishii. 27-godišnji olimpijski pobjednik u đudu u teškoj kategoriji, posljednji je put poražen prije gotovo tri godine i to protiv Fedora Jemelianenka.

''12 pobjeda u nizu, zlatni olimpijac iz Pekinga, đudaš. Izvrstan parteraš, iako se ja ne bojim ni partera. Ljudi mene doživljavaju kao 'stand up' borca, ali ja dugo radim hrvanje i 'jiu-jitsu''', rekao je Filipović.

Demonstrirao je to i na svojim sparing partnerima. Iako mu je gotovo 40 godina, još uvijek kombinira borbe i u kikboksu i slobodnoj borbi.

''Što bi rekao Bili Piton, a pa što mogu, ni ja to ne volim, no takav je posao. Što da radim, zovu me iz K1, zovu iz Glorija, pa zovu za slobodnu borbu i tako'', izjavio je Cro Cop.

A Ishii će biti definitivno težak posao. Posljednju borbu u Japanu Mirko je imao protiv Suzukave na staru godinu 2012., na istoj priredbi borio se i Ishii, koji je porazio bivšeg UFC-ovog prvaka Tima Sylviu.

Pripreme je odradio u Puli, a da nije - zaista sudjelovao u turističkoj sezoni.

''Pet ili šest tjedana sam bio tamo, je li Stipe? Kuća uz more, a ja se ni jednom nisam okupao. Eto meni to, što ja znam, nije nešto.''

Japan je njegov drugi dom i kako i sam priznaje mjesto gdje se obožava boriti.

''Pozivam sve da pogledaju borbu. Zahvaljujem svima koji me godinama prate i daju podršku, što da kažem'', poručio je Filipović.

Borbu ove subote možete UŽIVO pratiti na OYO.hr u 13 sati, a na Novoj TV od 21.30.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider