FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Preokret u prvoj rundi

Novi šok u UFC-u: Alistair Overeem nokautiran – OPET!

Alistair Overeem izgubio je i drugu borbu u nizu u UFC-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svom trećem nastupu u UFC-u Alistair Overeem upisao je drugi poraz. Drugi put zaredom Overeem je nokautiran, ovaj put od Amerikanca Travisa Brownea ('front kick' i udarci).

>> Vratio se 'bad boy' Sonnen i giljotinom sredio Shoguna!

Nakon 'Big Foot' Silve, i Browne je pokazao Nizozemcu kako je UFC ipak nešto drugo. Morat će Nizozemac još puno muke proći ako želi doći do vrha, ako tamo uopće i pripada...

Bila je to brutalna prva runda u kojoj je u zadnjoj minuti sijevnuo udarac lijevom nogom ravno u vilicu nekadašnjeg Strikeforceovog prvaka. Amerikanac ga je samo dovršio udarcima pred oduševljenom publikom u Bostonu na Fight night 26 eventu.

No, sve je moglo završiti drukčije jer je Overeem umalo završio Brownea sredinom prve runde nakon serije razornih udaraca od kojih je jedan bio i nelegalan koljenom u glavu dok je protivnik bio na podu. Sudac je umalo zaustavio meč...

''Nikad nisam osjetio takve udarce koljenom. Tada sam bio mentalno u meču, ali tijelo mi se počelo gasiti. Pokušao sam se samo kretati i kretati, a kad je on malo zastao vidio sam svoju priliku'', rekao je nakon meča Browne koji je upisao prvu veliku pobjedu i najavio napad na vrh teške kategorije.

UFC Fight Night 26, rezultati:

Chael Sonnen pobijedio Mauricija Ruu - giljotina

Travis Browne pobijedio Alistaira Overeema - nokaut

Urijah Faber pobijedio Iurija Alcantaru - jednoglasna odluka

Matt Brown pobijedio Mikea Pylea - nokaut

John Howard pobijedio Uriaha Halla - podijeljena odluka

Michael Johnson pobijedio Joea Lauzona - jednoglasna odluka

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider