FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Na Novoj TV i GOL.hr-u

Novi borilački spektakl: Veliki mečevi i borbe za titule

Subota na GOL.hr-u i Novoj TV rezervirana je za novi borilački spektakl - FFC 29 u Ljubljani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu, 22. travnja, s početkom u 20:00, u velikoj dvorani Tivoli održat će se FFC 29, a uživo će ga prenositi portal GOL.hr uz komentatora Vladu Bobana i stručnog sukomentatora Zelga Galešića. Borbe će se iste večeri moći pogledati i u programu Nove TV s početkom u 0:15.

FFC organizacija ponovno gostuje u Ljubljani, a osim tri meča za titule u slobodnoj borbi i kikboksingu očekuje nas i profesionalni boksački debi našeg olimpijca Hrvoja Sepa.

Samo Petje najveća je slovenska zvijezda u rosteru FFC-a i prvak lake kategorije do 70 kilograma u kikboksingu. Sada je pred svojom publikom odabrao i najveći izazov u svojoj karijeri. Neporaženi u FFC-u Eyevan Danenberg prvak je velter kategorije do 77 kilograma i barem na papiru lagani favorit u tom meču.

''Moja normalna težina u treningu je oko 76, 77 kilograma. Prijatelji su mi čak savjetovali da odradim neku borbu u velteru pa sam rekao zašto ne? Ako se već Conor McGregor bori i u perolakoj do 66 i u velteru do 77 kilograma, zašto ne bih i ja“, kaže Petje.

Danenberg uzvraća:
''Prvo sam se iznenadio da me izazvao u mojoj kategoriji jer je ipak lakši od mene. Respektiram to, pokazat ću mu da sam ja ipak najbolji borac u svojoj kategoriji.''

Mladen Brestovac već godinama lako čisti svoju tešku kategoriju. Ima 10 mečeva i 10 pobjeda u FFC-u a iskusni ''BiH mashine'' Dževad Poturak mu je idući protivnik.

Osim već spomenutih mečeva za titule u velter i teškoj kategoriji. Očekuju nas još četiri kikboksing meča. Drugi hrvatski predstavnik Toni Mikelić bori se s Albancem Zekajem.

Posebna poslastica je profi debi Hrvoja Sepa u boksu protiv Srbina Siniše Kondića. Vlasnik FFC-a Orsat Zovko priznaje kako zbog sve veće konkurentnosti ima problema sa sastavljanjem popisa mečeva.

''Sad smo maknuli neke borce sa rostera. Kažu 'ja bih se borio, ali ne s njim jer sam dobar s njim i s njegovom mamom i tatom'. Ma sve je to super, ali onda se bavite stolnim tenisom'', poručuje Orsat.

U slobodnoj borbi, koja je prva na rasporedu, očekuje nas pet mečeva. Luka Jelčić brani titulu u lakoj kategoriji protiv Argentinca Pastucha. Nakon dugo vremena u ringu je talentirani Ahmed Vila, a puno se očekuje od meča Magomedov - Souza.

Prijenos ide uživo na GOL.hr-u od 20 sati, a snimka na Novoj TV u ponoć.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider