FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FFC spektakl

Pogledajte kako izgleda udarac čovjek od 120 kilograma i dva metra

Najbolji hrvatski i strani borci koji su prodefilirali kroz organizaciju FFC-a posljednjih godina kreću u borbe za pojaseve prvaka u kicboxingu i slobodnoj borbi

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

17. prosinca u Areni Final Fight Championship organizira najveću priredbu do sada. Najbolji hrvatski i strani borci koji su prodefilirali kroz organizaciju posljednjih godina kreću u borbe za pojaseve prvaka u kicboxingu i slobodnoj borbi. Od čak 11 mečeva, 10 će ih biti za titule prvaka.

Čuli ste kako to izgleda kada udari čovjek od 120 kilograma i dva metra. Kada udari najbolji hrvatski kickboksač Mladen Brestovac boli i kameru.

* Najviše aplauza bilo je nakon tvojih udaraca?

"Pa možda zato što sam ja najteži pa se to najviše čuje ali mislim da su i drugi dečki pozali da su na visokom nivou".

Diplomirani ekonomist je jak samo u ringu. Ne i na riječima. Stoga je nama novinarima puno lakše s njim nego njegovom treneru Aleksandru Pupcu.

"On meni uvijek kaže da će mi to vratiti kad se prestanem boriti. Valjda kada više ne budem u takvoj formi prebit će me negdje sigurno", rekao je Brestovac uz osmijeh.

Od 11 mečeva u Areni čak 10 će ih biti za pojas prvaka. Brestovac ima čak 9-0 omjer u FFC-u. Do sada neokrznutom hrvatskom borcu prijeti iskusni Francuz Daniel Lentie.

"Borbe su za titulu to će sigurno biti vrhunski spektakl. Mog protivnika ne bih podcjenio, čovjek ima preko 60 mečeva u karijeri i hrpu pobjeda. Riječ je o super borcu iz Francuske koji je zaista čvrst", kaže Brestovac.

Na mjesto zločina vraća se Filip Nitro Pejić. U Arenu u kojoj je poražen u UFC debiju. U međuvremenu je upisao sjajnu pobjedu nokautom protiv Vile.

"Imao sam neki grč od zadnjeg UFC-a i to me malo bilo sputavalo, ali sve u svemu onda sam se malo probudio", rekao je Pejić.

Trebat će bit itekako budan da bi pobijedio Jamesa Bruma koji ima 18 pobjeda i samo 4 poraza.

"Ja se nadam da će to sve biti u redu. Samopouzdanje mi je naraslo do neba i idem unutra siguran te željan pobjede", kaže Pejić.

Pojas prvaka u teškoj donedavno je držao Dion Staring. A onda je novi vlasnik postao Darko Stošić. Najbolji srpski teškaš vrlo brzo je dao revanš nizozemskom vojniku.

"Ja se nadam da će ovoga puta meč završiti puno ranije pa da ne bismo opet išli na neka sudačka preglasavanja. Kažem neka bude što kraće i nek pojas ostane u mom vlasništvu", rekao je odlučni Stošić.

17. prosinca u Areni nas očekuje zaista posebna borilačka poslastica za zatvaranje 2016. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider