FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Stvar puno ozbiljnija

Mirko otkrio zašto je onako reagirao nakon poraza u Areni!

Cro Cop je nakon poraza od Remyja Bonjanskog neraspoložen napustio borilište.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović je dan nakon borbe u Areni bio ljutit zbog odluke sudaca koji su pobjednikom proglasili Remyja Bonjanskog. No, sada je za službenu stranicu nizozemske organizacije Glory rekao kako je pravi razlog nepojavljivanja na press konferenciji ipak nešto puno ozbiljnije.

Mirko za Dnevnik Nove TV: Ovo je sportska nepravda, nisam to zaslužio!

''Majka mi je gledala borbu i umalo doživjela srčani udar. Završila je u bolnici gdje je provela noć. Zato nisam došao na press konferenciju. Nisam bio u stanju izaći pred novinare i ispričao sam se organizatoru. Bio sam šokiran, tada vas baš briga za borbu'', otkrio je Cro Cop.

Mirko je još jednom ponovio kako mu je žao što je legendarni Remy Bonjasky doživio zvižduke. Kaže kako oni nisu bili upućeni njemu nego odluci sudaca. Mirko će Remyja pokušati dobiti na telefon i objasniti mu ponašanje publike.

Hrvatskog borca su zasmetali komentari kako je trebao nešto učiniti kada su krenuli zvižduci Bonjaskom.

''Bio sam prepun adrenalina i pod stresom, a nakon borbe govor drži samo pobjednik. Sada čitam da sam trebao ja držati govor. Bio sam razočaran i napustio sam ring'', poručio je za Gloryevu stranicu.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider