FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U sklopu Gloryja 17

Poznat protivnik: Cro Cop se bori idući mjesec u Los Angelesu!

Odmah nakon završetka Glory 16 eventa u Denveru, čelnici organizacije najavili su idući nastup Pata Barryja. On će se boriti protiv Mirka Filipović idući mjesec u Los Angelesu, a danas je tu informaciju potvrdio i Orsat Zovko, Mirkov menadžer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović i Pat Barry ponovno će se susresti, ovog puta u kickboks borbi, koja će se održati na Glory 17 eventu u Los Angelesu. Bit će ovo druga službena borba ova dva borca, nakon što su se 2010. godine sastali u UFC-ovom kavezu, a tad je slavio Mirko Filipović, gušenjem, nakon što je udarcem bacio Barryja u knockdown.

Oba borca su poražena u svojim debi nastupima, Filipović od Remyja Bonjaskog, kontroverznom odlukom, dok je Barry jučer nokautiran od strane Zacka Mwekasse. Ovo će obojici biti prilika da provjere ima li u njima još municije za nastavak karijere na najvišoj svjetskoj razini. Mirko i Barry su inače jako dobri prijatelji i bit će zanimljivo vidjeti kako će se to odraditi na njihov meč, iako su oba borca spominjali da jedan drugog nisu nimalo štedili na treningu.

Borbu nam je službeno potvrdio i Mirko menadžer, Orsat Zovko, koji je rekao:

"Mogu vam ekskluzivno potvrditi da će se Cro Cop borit protiv Amerikanca Pata Barrya na idućem Glory eventu u Los Angelesu. Mirko je već krenuo s treninzima, a s obzirom na njihovo poznanstvo iz UFC-a i činjenicu da je Barry bio Mirkov sparing partner, mislim da tu nema nekih većih nepoznanica. Znamo da je Mirko slavio u njihovom prvom međusobnom dvoboju i vjerujem da će se to ponoviti", rekao je Zovko za Fight Site.

Borba će se tako održati gotovo točno četiri godine nakon njihovog UFC duela, koji se održao u Vancouncer 12. lipnja 2010. godine. Glory 17 je na rasporedu 21. lipnja u Los Angelesu, a predvodi ga obrana naslova prvaka u teškoj kategoriji, gdje će Rico Verhoeven pokušati još jednom savladati Daniela Ghitu, a također je najavljen i veliki turnir osmorice koji će dati prvaka u srednjoj kategoriji.

Ovo će biti prvi Gloryev pay-per-view event, odnosno njegov main card, a to je odlična vijest za sve fanove Mirka Filipovića, budući da će Superfight borbe, koje do sada nisu bile prikazivane, a Mirko i Barry nastupaju upravo u njima, biti prikazane u TV prijenosu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider