FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
To je zbog dopinga!

Mirko: Drago mi je da je Silva bahatog Overeema naučio pameti!

Navijači su htjeli reakciju na prvi poraz Overeema od 2007. godine. Mirko je bio iskren...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antonio 'Bigfoot' Silva pokazao je Alistairu Overeemu da nije više tako ubojit sad kad nije napucan steroidima. Nokautiran je bio Nizozemac u svom prvom porazu nakon više od pet godina. Izazvala je ova borba reakciju u cijelom borilačkom svijetu, a oglasio se i Cro Cop potaknut brojnim pitanjima navijača na Facebooku.

>> 'Bigfoot' Silva otkrio što je dobacio nokautiranom Overeemu!

>> Šok u Las Vegasu: "Bigfoot" Silva razbio Overeema!

>> Zelg slomio ruku u borbi za naslov: 'Nažalost, slijedi pauza...'

'Nije me iznenadila pobjeda Silve ni najmanje i vjerovao sam da će pobijediti. Da ne ispadnem sad filozof i general poslije bitke reći ću i zašto sam tako vjerovao. Prvo, Silva je opasna momčina s ogromnim srcem koji je izdemolirao Fedora i bolja referenca mu ne treba, a Alistar ga je opasno podcijenio i tako omalovažavao svojim bahatim izjavama tako da je i to mobiliziralo Silvu na najbolji mogući način.''

''Drugo, Silva je prirodni teškaš, a Alistar se prvi puta od negdje 2007., kada je počeo nabacivati ogromnu masu, borio bez dopinga na kojem je bio konstantno godinama i to na testesteronu i svim mogućim 'sr******' skupa sa njim.'', rekao je Mirko i nastavio:

''Na vaganju sam vidio da mu mišićna masa nije ni blizu one standardne. Imao je on kilažu, ali ni blizu nije bio onako izrezan i izdefiniran jer nije smio uzimati ništa jer je bio pod povećalom atletske komisije. A to se odražava i na psihu čovjeka koji godinama konzumira stvari koji mu povećavaju snagu, izdržljivost, toleranciju na bol i agresivnost, a sada toga nije bilo.''

''Alistar je odličan borac, ali tu izvrsnost ipak duguje nečemu prljavome i nedopuštenome, na kraju i vrlo opasnom po zdravlje, ali ne vjerujem da je to njega brinulo, želio je uspjeh pod svaku cijenu'', rekao je Cro Cop na svom Facebook profilu.

''Treće, Alistar se tako bahato ponašao da ga je netko trebao spustiti na zemlju. Njegovo omalovažavanje Silve je bilo degutantno te njegove izjave kad prebije Silvu ide po pojas i slično. A tijekom vage i samog ulaska u arenu ponašao se kao da je on izmislio borilački sport i s toliko arogancije se ponaša u zadnje vrijeme da mi je drago da ga je Silva spustio na zemlju i naučio pameti! I čestitke Silvi od srca'', na kraju će Mirko.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider