FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Briga me za kritike'

Mayweather dirnuo u najvećeg: Muhammad Ali? Ja sam najveći svih vremena

U utorak je po prvi put to izjavio, a u srijedu na konferenciji za medije ponovio: "Ja sam najveći boksač svih vremena. Veći sam od Muhammada Alija"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

To je izjava Floyda Mayweathera, američkog boksača koji će 2. svibnja svoju nepobjedivost u 47 mečeva staviti na kušnju protiv najjačeg mogućeg konkurenta Mannyja Pacquiaa. Mayweather je prozvao Alija koji je u svojoj čudesnoj karijeri, u kojoj je odradio 56 borbi, izgubio 5 puta, a posebno u oči bode poraz od Leona Spinksa 1978. godine.

"Ne želim podcjenjivati Alija, ali on je svoje uspjehe ostvario unutar jedne divizije. Dovoljno je pogledati da je izgubio od Spinksa koji je prije toga odradio svega sedam borbi. Izgubio je još neke borbe, no i dan danas ga se smatra najvećim svih vremena. On se tako ponašao i tako je govorio. Prozvao se najvećim (The Greatest), no ja sam TBE (The Best Ever - Najbolji svih vremena). Sigurno će me sada mnogi kritizirati, ali briga me", rekao je Mayweather na konferenciji za novinare, na kojoj je bio prisutan i Pacquiao.

Filipinčev trener Freddie Roach je njihovu borbu u MGM hotelu u Las Vegasu prozvao borbom dobrog i zla.

"Ne borim se protiv Roacha, već protiv Mannyja. To je njegov posao, da 'nabrije' svog borca. Ne želim negativno govoriti o njemu jer će me optužiti da pričam ružne stvari o bolesnim ljudima", rekao je Mayweather za Roacha, koji inače pati od Parkinsonove bolesti.

U četvrtak su u javnu prodaju puštene ulaznice za boksački meč stoljeća. Gotovo sve ulaznice otišle su u ruke boraca, promotora, hotela i TV kompanija, dok je u javnu prodaju otišlo manje od 1000 ulaznica! Najjeftinija iznosi 1000 funti, a ista bi karta na 'crnom tržištu' mogla dosegnuti cijenu i do 60 tisuća funti!

Podsjetimo, boksački spektakl vrijedan je nevjerojatnih 230 milijuna dolara!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider