FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo na Novoj TV i OYO.hr

Ludnica na vaganju uoči FFC-a: 'Psihopata' opravdao nadimak!

Znale su i dosad frcati iskre na vaganju, ali nikada kao u Ljubljani...

FFC 09 gledajte UŽIVO na Novoj TV i OYO u petak od 21.45!

I inače britak na jeziku i atraktivan u ringu, Vaso Bakočević je dolio ulje na vatru uoči svoje borbe s domaćim Lemijem Krušičem.

"Standardno... Od mene uvijek možete očekivati šou. Ne vjerujem da meč može otići u tri runde, ne mogu ja to izdržati (smijeh). Pokušat ću ga nokautirati već u prvoj rundi", samouvjereno će Bakočević.

Nema sumnje da će ovaj dvojac biti dobra uvertira za glavni meč između bivšeg UFC borca Jamesa McSweeneyja i Stefana Traunmullera.

"Od dana u UFC-u napredovao sam kao borac. Najviše sam pokušavao napredovati u parteru. Radio sam s nekim najboljim jiu-jitsu majstorima svijeta, ali i najboljim ruskim hrvačima. Na Tajlandu sam radio 'stojku'. Definitivno sam napredovao", priča McSweeney.

Ivica Trušček odradio je dosta mečeva u Sloveniji i zna kakva su borilačka publika naši susjedi.

"Znaju što se događa, razumiju sport. Imaju dobre borce i u kick boxu i u MMA. Ova organizacija je višestruko bolja od njihove, ne mogu trenutačno zamisliti nešto bolje od ovoga", kaže Trušček.

A FFC se širi do kraja godine. Najprije regija, pa svijet.

"Do kraja godine imamo još event u Skoplju, a za iduću godinu cijeli kalendar je već spreman. Imat ćemo priredbe u Austriji, Češkoj, Francuskoj, pregovaramo i s Dubaijem", otkrio je Orsat Zovko.

FFC 9 gostuje sutra navečer u ljubljanskom Tivoliju i naravno - na Novoj TV.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider