FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
FIGHT!
Dominacija Ukrajinca

Kličko: Svi su navijali za Povjetkina, ali nisam primio ozbiljan udarac!

Vladimir Kličko u Moskvi je obranio svoje četiri titule u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO u meču s Rusom Aleksandrom Povjetkinom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon meča u Moskvi od 12 rundi za apsolutnog prvaka svijeta u boksu, Vladimir Kličko slavio je protiv Aleksandra Povjetkina jednoglasnom sudačkom odlukom, a sva tri suca upisala su isti rezultat, 119:104 u korist Ukrajinca.
„Moram priznati da sam snivao boksati u Moskvi otkada se moj brati Vitalij ovdje borio. San mi se ostvario“, kazao je Kličko nakon meča.

>> VIDEO: Kličko pobijedio Povjetkina u borbi o kojoj će se još pričati

>> Mavrović u studiju Nove TV: Da Kličko nije koristio one trikove...

„Svi su navijali za Povjetkina, ali atmosfera je bila prijateljska i ugodna, a u ringu je pobijedio bolji. Aleksandar je pokazao kvalitetu, znam da mu nije bilo lako i da je čekao svoju šansu da mi zadam odlučujući udarac. Nema granica do savršenstva, ali najvažnija stvar za mene je što sam pobijedio“, kazao je Kličko te dodao kako je dobro proanalizirao način borbe svojeg protivnika te da je potpuno sprema ušao u meč.

„Znao sam što mogu od njega očekivati. No, moram priznati da sam bio pomalo iznenađen njegovim otporom i željom za pobjedom. To je za Sašu bila bitka života. Borio se kod kuće, a svi su očekivali da pobijedi. Moja zadatak je bio da mu ne dopustim da dominira, što sam i učinio. Osim jedne modrice ispod desnog oka, nisam primio nijedan ozbiljan udarac. Potpuno sam kontrolirao meč, ali nisam osjetio da je do posljednjeg trenutka izgubio vjeru u pobjedu“, zaključio je Kličko.

Je li Kličko zasluženo obranio naslov svjetskog prvaka?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider