FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Pokazao je veliko srce'

VIDEO: Kličko priznao da je razmišljao o nokautu, ali...

Protivnici se mijenjaju, ali slika ostaje ista. Apsolutnoj dominaciji Vladimira Klička kraj se ne nazire ni u tragovima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aleksandr Povjetkin trebao je biti najveća prijetnja velikom Ukrajincu, i sam Kličko takvim ga je epitetima častio uoči meča, no ring je ponovno ponudio jednosmjernu ulicu. Srčani Rus na podu je prvi put već u drugoj rundi, a nakon Kličkove serije u sedmoj opasno je plesao po granici nokauta: "Iskreno, razmišljao sam o završetku borbe oko sedme, osme runde. Osjetio sam da je Povjetkin uzdrman snagom mojih udaraca", izjavio je Vladimir Kličko.

>> Lennox Lewis 'popljuvao' Klička: Je li to bio boks ili hrvanje?

>> Kličko: Svi su navijali za Povjetkina, ali nisam primio ozbiljan udarac

>> Povjetkin priznao: Kličko je bio značajno jači, on je prvak svijeta!

>> VIDEO: Kličko pobijedio Povjetkina u borbi o kojoj će se još dugo pričati

No, 34-ogodišnji Rus nije želio iznevjeriti 14 tisuća svojih navijača u moskovskoj olimpijskoj dvorani. Nije bježao od borbe, u ringu je ostavio sve što je imao, a njegovu borbenost i upornost pohvalio je i nepobjedivi protivnik.

"Pomalo iznenađujuće Aleksandr je ostao na nogama, i ne samo to, išao je prema naprijed i udarao. Pokazao je veliko srce i do posljednje sekunde borbe pokušavao je zadati neki 'lucky punch' kako bi me nokautirao. Mogao sam to osjetiti, mogao sam to vidjeti u njegovim očima, kao i u njegovim udarcima."

Povjetkinu čestitke za srčanost i hrabrost, no recept za rušenje velikog Vladimira zahtjeva mnogo više sastojaka. Nitko im nije ni blizu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider