FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Velika sramota

Nezapamćeni skandal u borilačkom svijetu: Cro Cop i drugi K-1 borci su prevareni!

Slavna K-1 boksing promocija, koja je sinonim za čitav borilački sport, najavila je čak dvije priredbe u susjedstvu, ali u pozadini priče pojavila se nezapamćena sramota.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priredbe koje su najavljene u susjedstvu sigurno su dobre za razvoj borilačkog sporta. Međutim, ono što bi ovih dana moglo izaći u javnost vjerojatno će sve šokirati. Naime, K-1 nikada nije podmirio honorare sa svog posljednjeg velikog Finala World Grand Prixa, koji se u ožujku 2013. godine održao u zagrebačkoj Areni.

Kako doznaje Fightsite, osim nekih manjih honorara, velika većina njih nikada nije isplaćena. Među ostalima pobjednik turnira i najveći hrvatski borac Mirko Filipović, finalist Ismael Londt te polufinalisti Dževad Poturak i Pavel Zhuravlev.

Nadalje se saznaje kako su čelnici K-1 danima, mjesecima i na kraju godinama zavlačili borce, njihove menadžere i odvjetnike lažnim obećanjima. Tako nešto nezapamćeno je u borilačkom sportu i poprilično ruši ugled nekad slavne organizacije. Dapače, to je sramotno za sport na takvoj razini.

U srijedu je javno reagirao 'BH Machine' Dževad Poturak. I to na službenom K-1 Facebook profilu koji je objavio grafiku za priredbu 3. prosinca u Tuzli.

''Ovo je lijepo. Ali molim K-1 da se uozbilji i izvrše svoje obaveze s K-1 WGP-a u Zagrebu. Sramota je kako smo prevareni. Mirko Filipović, Ismael Londt, Pavel Zhuravlev i ja. Časno smo se borili i zaslužili smo isplatu do kraja. Pozivam sve borce ratnike da se uključe i podrža ovaj naš problem jer sutra ćete i vi biti prevareni. BOJKOT DO PLAĆANJA. RATNICI SAMURAJI NE DOZVOLITE TURNIR U BEOGRADU, NI TUZLI DOK NAS NE ISPLATE. MI SMO JEDNO'', napisao je legendarni sarajevski borac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider