FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Cigano se divi idolu

Dos Santos oduševljen Cro Copovim potezom: Vječan si, hvala ti!

Bivši svjetski prvak Junior dos Santos veliki je navijač našeg Mirka Filipovića. I prije njihove borbe na UFC 103, jedan od najpoznatijih boraca Cigano hvalio je Cro Copa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njihova borba u Dallasu završila je Mirkovim porazom, a Dos Santos, koji je dvije godine kasnije postao prvak, zadržao je poštovanje prema hrvatskom borcu. Oni su ostali u dobrim odnosima što potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama.

Zagreb je bio domaćin eventa pod nazivom Fight Night 86, kada je glavna borba večeri bila između Dos Santosa i Bena Rothwella. Mirko i Junior su zajedničku fotografiju podijelili s navijačima na Instagramu.

Mirko Filipović priprema se za Rizinov Grand Prix, a trenira u Ciganovoj majici. Cro Cop je na svom Facebook profilu objavio fotografije s treninga.

To nije promaknulo četvrtom izazivaču svijeta, koji se fotografijama pohvalio na Instagramu.

''Neopisiv je osjećaj kada ti tvoj idol oda priznanje... To je nešto što ni u snovima nisam mogao zamisliti. Sada mi se događa pred očima. I više sam nego počašćen. Vječni Mirko Filipović Cro Cop, hvala ti. Život je zaista pun iznenađenja'', napisao je Junior dos Santos.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider