FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Odradio spektakularnu borbu

Junak Jurković imao slomljenu šaku: Nisam ni na sekundu pomislio da odustanem

Igor Jurković junak je večeri Final Fighta održanog na splitskim Gripama. U najboljem meču večeri ostvario je iznimno veliku pobjedu protiv rumunjskog nokautera Raula Catinasa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borba večeri definitivno pripada Igoru Jurkoviću i Raulu Catinasu, koji su publici priredili sjajan meč. S time se slaže i Orsat Zovko, organizator ovog spektakla.

>> VIDEO FFC 03: Nevjerojatna borba i pobjeda Jurkovića, brutalan nokaut Spahovića!

>> Pogledajte kako je Žuravljev nasmijao sve prisutne na pressici

>> Autor nokauta večeri: Neki nisu očekivali da ću tako ući u borbu

''Nakon dva-tri dana napornih priprema da sve ispadne kako treba, priprema zadnjih par tjedana i mjeseci, mislim da smo napravili dobar šou i da smo pokazali u kojem smjeru idemo i što trebamo raditi do kraja godine'', rekao je Zovko te nadodao:

''Po meni je produkcija bila odlična. Borbe su bile fantastične, imali smo nokauta, a zadnji meč je bio na visokoj svjetskoj razini.''

Prvi od 10 ovogodišnjih evenata Final Fight Championshipa opravdao je očekivanja, a jedan od najzaslužnijih za to je junak večeri Igor Jurković.

''Publika je bila divna, bila mi je čast boriti se ovdje, nadam se da ste uživali u borbi. Borio sam se protiv Raula Catinasa, čovjeka koji stvarno udara snažno. Svaka mu čast na tome. Nešto manje od 15 dana ozlijedio sam šaku, ali nije mi ni na sekundu palo na pamet da bi otkazao meč'', izjavio je Jurković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider